ECHTE RESULTATEN

DIT IS WAT ONZE MEMBERS HEBBEN BEREIKT

deducated

Mila

“Na 2,5 maand was ik (…) al voorbij mijn doel en wilde ik eigenlijk niet nóg meer afvallen. Vooral de voeding heeft mij hier ook enorm bij geholpen.”

Lees het verhaal van Mila

Ton

“Ik heb mijn fysieke doel behaald en een nieuwe gezet. Maar dat niet alleen. Het is ook een uitlaatklep om mijn hoofd leeg te maken.”

Lees het verhaal van Ton

Roos

“Ik heb door hulp van Deducated niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal stappen gemaakt. Mijn denkwijze is veranderd.”

Lees het verhaal van Roos

Lisanne

“Door de 41kg die ik ben kwijtgeraakt heb ik veel meer energie. Ik voel me fitter en ik slaap beter. Ik merk dit ook direct aan mijn humeur. Ik weet nu pas echt wat voor positieve gevolgen het heeft.”

Lees het verhaal van Lisanne

Veronique

“Ik zat misschien wel in de categorie ‘maagverkleining’. Inmiddels ben ik tóch op eigen kracht bijna 30kg kwijt “

Lees het verhaal van Veronique

Bob

Het sporten bij Deducated is helemaal mijn ding. Bij een sportschool ben je één van de velen en bij Deducated word je heel persoonlijk getraind.

Lees het verhaal van Bob

Carola

Bij Deducated heb ik juist wel het beoogde resultaat gehaald. En, het voelt helemaal niet alsof ik aan het diëten ben.

Lees het verhaal van Carola

Daisy

Ik zie mijzelf nu niet meer zo snel in een normale sportschool sporten, bij Deducated kijkt niemand je raar aan.”

Lees het verhaal van Daisy

Hermien

Bij Deducated onderbouwen ze duidelijk waarom je bepaalde dingen moet doen of eten. Wetenschappelijke onderbouwing is mijn baan, dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar ‘wat is bewezen waar?

Lees het verhaal van Hermien

Ruby

“Het trainen is gewoon heel erg fijn. Je traint met vier personen in een groepje, dus niet 1-op-1. (…) Je begint met de juiste bewegingen te leren, zonder gewichten überhaupt. Stapje voor stapje groei je zo steeds verder.”

Lees het verhaal van Ruby

Lonneke

Omdat Lonneke in een burn-out zat konden we er niet vol ingaan, dit zou namelijk niet helpen. We hebben gefocust om met kleine stapjes vooruit te gaan.

Lees het verhaal van Lonneke

Renske

Als Deducated zijn wij enorm trots op wat wij samen bereikt hebben zowel fysiek als mentaal. Wij zien Renske dan ook als een inspiratie voor anderen.

Lees het verhaal van Renske

En nu jij!

Wil jij ook hele mooi resultaten behalen? Op een veilige en verantwoorde manier zorgen wij ervoor dat je resultaten behaald die duurzaam zijn. 

Ontdek onze werkwijze

Plan een gratis intake

KLAAR VOOR?

We maken graag wederzijds kennis, brengen je doelstellingen in kaart en laten je de sfeer van Deducated proeven.

!