DE TRANSFORMATIE VAN LONNEKE

 

 

Het verhaal van Lonneke

Lonneke belichaamt de hedendaagse hippe en jonge moeder: twee jonge kinderen, een huishouden en een drukke baan. Genoeg ballen om in de lucht te houden dus.

Vorig jaar lukte het echter niet meer om alle ballen in de lucht te houden, dit resulteerde dan ook in een burn-out. De batterij was leeg. Ondanks deze burn-out bleef Lonneke op zoek gaan naar mogelijkheden die haar beter zouden maken. Zo kwam ze uiteindelijk bij Deducated terecht. Wij mochten haar ondersteunen om weer sterker te worden. 

Omdat Lonneke in een burn-out zat konden we er niet vol ingaan, dit zou namelijk niet helpen. We hebben gefocust om met kleine stapjes vooruit te gaan. Alles rustig aan, niks forceren maar toch proberen aan te moedigen om door te zetten. Kleine resultaten behalen waardoor Lonneke sterker werd en meer vertrouwen kreeg in haar lichaam.

De focus lag op duurzaamheid en vitaliteit: goed slapen, goed bewegen, goed eten en goed rusten. Een bijkomend voordeel is dat haar zwangerschapsbuik binnen een half jaar is verdwenen, dit geeft een enorme boost, om je weer lekker in je vel te voelen.

Een burn-out is niet enkel alleen maar te veel werken, vaak is het een combinatie van verschillende factoren. Veel vrouwen ervaren dat ze hun zwangerschap niet meer in vorm komen: zowel fysiek als mentaal.

Kinderen hebben een enorme impact op je, ook al durven veel mensen dit niet toe te geven. Lonneke heeft ervoor gekozen om samen met ons dit super resultaat nog verder door te zetten. Dit afgelopen traject was een traject met vallen en opstaan.

Door dit verhaal en deze foto te delen, weten wij zeker dat jij enorm veel moeder inspireert. Wij hebben ontzettend veel respect voor je vechtlust. Jezelf blijven verbeteren ondanks dat alles niet altijd gaat zoals je zou willen, dat getuigt van karakter.