DE TRANSFORMATIE VAN BOB

Naam: Bob

Leeftijd: 53 jaar

Gezinssituatie: Getrouwd & 2 dochters

Beroep: Machinist bij NS

Mijn Verhaal

“Ik sport eigenlijk al mijn hele leven, maar al het sporten leverde niet het gewenste resultaat op. Vorig jaar heb ik – na de zomervakantie – de knoop doorgehakt. 

Ik voelde mij gewoon niet fijn en heb van de één op de andere dag de knop omgezet en ben er vol voor gegaan.  Mijn vrouw kwam iets over Deducated tegen op Facebook en ook kennissen van ons trainden er.  Ik was daardoor meteen enthousiast en ik kan je zeggen: het is het meer dan waard!

Het sporten bij Deducated is helemaal mijn ding. Bij een sportschool ben je één van de velen en bij Deducated word je heel persoonlijk getraind. Mijn vrouw is – na het zien van mijn resultaten – ook bij Deducated begonnen.

Wat was (of is) je doel?

“Mijn doel was om vet te verbranden en om te zetten in spiermassa. Dit is goed gelukt door de gerichte instructies bij het trainen en het caloriebudget dat ik van Onne en Nes krijg. Dat caloriebudget geeft aan hoeveel je mag eten, verdeeld over vier maaltijden. Inmiddels ben ik 22kg afgevallen en ga ik voor spiermassa. Ik merk echt dat mijn lichaam aan het veranderen is, wel de goede kant op natuurlijk. Vroeger lukte een pull up bijvoorbeeld nooit en nu wel. Ik ben helemaal blij!”