Hoe werkt het?

WIL JE STERKER, FITTER, BETER, VITALER EN GEZONDER WORDEN? WIJ GAAN SAMEN MET JOU WERKEN AAN JOUW GEWENSTE RESULTAAT!

deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

DUURZAME VERANDERING

Heb je ook wel eens vol goede bedoelingen een jaarabonnement bij de sportschool genomen om aan je gezondheid te werken? Starten is dan vaak het probleem niet. Het volhouden is de uitdaging. Een verjaardagsfeestje, drukte op het werk of een tegenslag gooit vaak roet in het eten. Een mooi excuus om niet door te gaan! Het is vaak lastig om de motivatie op te brengen later weer op te starten.

Wachten tot het volgende jaar om weer een poging te wagen? Helemaal niet! Wij van Deducated pakken het anders aan. Nu! Wij slepen je er doorheen. Tegenslagen horen er nu eenmaal bij. Wij houden je bij de les. We zorgen dat je de draad direct weer oppakt. Elke keer weer. Totdat jij jezelf 100% kan motiveren om door te gaan totdat jij je weer helemaal goed en fit voelt.

DEDUCATED, PERSONAL TRAINING BETEKENT:

Z

Intensieve begeleiding van jouw personal trainer

Z

Leren over spiergroepen, herhalingen en technieken

Z

Motivatie door te trainen met gelijkgestemden

Z

Volop aandacht voor je voeding en levensstijl

Z

Steun op de momenten dat je het nodig hebt

Z

Evidence Based methodes. Meten = Weten!

Z

Plezier tijdens het werken aan je gezondheid

"

deducated

POSITIEVE ENERGIE

Wij zorgen ervoor dat je in een positieve vibe terechtkomt. En blijft. We willen dat je plezier hebt in sporten en dat je er zelf om vraagt. Dat je onstopbaar bent. Met onze positieve aanpak is het een genot om te werken aan je gezondheid. En dat wordt alleen maar versterkt door jouw resultaten. Je zult zien dat je snel vooruit gaat.

Deducated. De Personal Training Gym waar jij je fijn voelt!

^

Personal Training, het eerste half jaar voor een ALL IN tarief

^

Onbeperkt trainen

^

Begeleiding in een kleinere setting

^

Andere mensen om je heen

^

Voordeliger dan de meeste personal trainers

^

Geschikt voor zowel beginners als gevorderden

^

Online leefstijl coaching en workshops

^

Ervaren trainers

^

Aanbod van sportsessies zoals boksen en HIIT

ONS STAPPENPLAN

Ben je geïnteresseerd in ons trainingsprogramma maar heb je nog geen idee wat je te wachten staat? Special voor jou hebben wij een stappenplan gemaakt. Dit geeft alles weer: vanaf het moment dat je contact met ons zoekt tot aan het einde van je traject.

01

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Nadat jij onderstaand contactformulier invult bellen wij jou. We bespreken of je bij Deducated vindt wat je zoekt. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een vrijblijvende intake. We maken graag wederzijds kennis, brengen je doelstellingen in kaart en laten je de sfeer proeven van Deducated. Daarnaast maken we een offerte voor jou.

02

1-OP-1 SESSIE

Wanneer jij akkoord bent met de offerte maken we een afspraak voor een 1-op-1 training met één van onze personal  trainers. Wij kijken hoe jij beweegt om zo je persoonlijke trainingsprogramma volledig samen te stellen. Tijdens deze  training ligt de focus volledig op jou en we nemen samen de trainingsschema app door.

03

KNOW BETTER

Je traint vervolgens in kleine groepjes van 4. De personal trainer leert jou om goed te kunnen trainen. Bij alle sporten  leer je namelijk écht hoe je een sport moet uitoefenen. Waarom zou je dan bij krachttraining afhankelijk moeten  blijven van een trainer? De oefeningen, effecten en spiergroepen leer je helemaal zelf kennen en begrijpen. 

04

VOEDING

In de eerste twee weken hou jij je voeding bij en doe jij je oefeningen. Je voedingspatroon is op deze manier  inzichtelijk. Na die twee weken krijg je een startgesprek, waarbij we je een caloriebudget geven. We geven je tips en  tricks hoe jij je daar aan kunt houden.

05

COACHING

Na één maand krijg je een individueel coachingsgesprek waarbij we samen kijken of het lukt met bijvoorbeeld het  caloriebudget. Daarna heb je maandelijks een coachingsgesprek om je voortgang te bespreken. En je kunt natuurlijk  altijd per mail vragen stellen aan alle trainers.

06

WORKSHOPS

Naast de trainingen kun je een aantal workshops volgen over voeding en motivatie. Die workshops zijn maandelijks en  daar hoef je niet extra voor te betalen. Daarnaast krijg je ook ondersteuning van een gezondheidspsychologe die jouw  eetgewoontes onder de loep neemt.

GA VOOR VERANDERING

WELKE RESULTATEN WIL JIJ BEREIKEN?

Afvallen
 • Gewicht verliezen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Weer in je bikini of zwembroek zonder schaamte
 • Een strakker lichaam
 • Blijvend resultaat
 • Cellulitis
 • Onzeker over je lichaam
 • Te veel vet op bepaalde plekken
 • Afvallen en daarna weer aankomen
FIT en gezond voelen
 • Je voelt je sterker en fitter
 • Je hebt meer energie
 • Je leert over je eigen lichaam met wetenschappelijke onderbouwing
 • Rugklachten
 • Fabeltjes over gezonde voeding

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen. Achteraf gezien een topbeslissing van mij! “

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren.
Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym.
Deducated is een aanrader!!!”

BEKIJK DE RESULTATEN VAN ONZE MEMBERS

Blijf gemotiveerd! Hou je resultaten bij in onze handige leden omgeving

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 

DEDICATION! Wanneer jij je levenspatroon wilt veranderen helpen wij jou om blijvend resultaat te bereiken. Je trainingsresultaten kun jij zelf in de app bijhouden. Wij monitoren vervolgens of alles volgens plan gaat en begeleiden je waar nodig.

KLAAR VOOR BLIJVEND RESULTAAT?

 

Wacht niet langer! Vraag nu je 100% vrijblijvende intake aan en zeg “JA!” tegen een gezonde leefstijl!

!