Deducated Lifestyle Coaching

LIFESTYLE COACHING VOOR EEN GEZONDER EN GELUKKIGER LEVEN!

nes-lifestyle-coaching

deducated

OVER NES BOUNOU: EEN TOEGEWIJDE LIFESTYLE COACH

GEZONDE GEWOONTES, GEZOND LEVEN

nes-lifestyle-coaching4

Mijn naam is Nes Bounou, ik ben 45 jaar en moeder van twee prachtige zoons. 1 van 22 jaar en 1 van 6 jaar. Ik ben naast lifestyle coach ook eigenaar samen met mijn partner Onne van een tweetal PT Boutique gyms.

Inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam als lifestyle coach. Met passie en toewijding help ik mannen en vrouwen bij het optimaliseren van hun leefstijl op een duurzame manier. Ik geloof dat het creëren van gezonde gewoontes essentieel is voor een vervuld en gebalanceerd leven.

Als coach sta ik naast jou in jouw reis naar een gezondere leefstijl. Samen werken we aan het ontwikkelen van gewoontes die jou dienen, gebaseerd op jouw unieke behoeften en doelen.

Ik ben er voor mensen die begrijpen dat leefstijl meer omvat dan alleen voeding en beweging. Voor mij is leefstijl een reflectie van wat jij belangrijk vindt in het leven. 

NAAR EEN OPTIMALE LEEFSTIJL: SAMEN IN BALANS

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE HULP

Iedereen heeft al een leefstijl, maar soms raakt deze uit balans door factoren als drukte, stress, ziekte of andere verplichtingen. Samen brengen we jouw huidige leefstijl in kaart en streven we naar een leefstijl die perfect aansluit bij jou en jouw leven op dit moment. Ik voorzie jou van de nodige handvatten om flexibel te kunnen meebewegen in verschillende periodes van het leven

Ik zorg ervoor dat je de juiste, wetenschappelijk onderbouwde informatie ontvangt die jou helpt weloverwogen beslissingen te nemen over jouw gezondheid en leefstijl. Samen implementeren we gewoontes die gemakkelijk in te passen zijn in jouw dagelijks leven, waardoor duurzame verandering mogelijk wordt. Waardoor je weer meer regie ervaart om de juiste keuzes voor jou te maken. Op het vlak van bewegen, voeding, ontspanning en nog veel meer. En deze keuzes maak je, omdat je dat zelf wilt en begrijpt waarom het belangrijk voor je is. Deze keuzes maak je vanuit kennis en inzicht. Daar help ik je bij.

Of je nu op zoek bent naar meer energie, een gezonder gewicht, stressvermindering, of gewoonweg een betere kwaliteit van leven, ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw pad naar een optimale leefstijl.

nes-lifestyle-coaching3

SAMEN NAAR EEN GEZONDER LEVEN

PRIVACY EN PERSOONLINK CONTACT

nes-lifestyle-coaching2

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan een gezonder en gelukkiger leven. Je wordt ontvangen in een fijne warme omgeving in Wittevrouwen waar ik garant sta voor privacy.

Ik werk met afname van minimaal 5 coaching sessies van 50 minuten. Er gaat altijd een intake aan vooraf waarin we bepalen wat de hulpvraag is en of er een klik is. In de intake probeer ik je al op weg te helpen. Een intake verloopt altijd online. En een intake is ongeveer 30 minuten.

Neem je Lifestyle sessies bij me af dan wordt de intake verrekend hiermee.

DEDUCATED LIFESTYLE COACHING

JOUW WEG NAAR GELUK

nes-lifestyle-coaching1
nes-lifestyle-coaching5
!