DE TRANSFORMATIE VAN ROOS

Naam: Roos

Leeftijd: 19 jaar

Studie: Ondernemerschap & Retailmanagement

Mijn Verhaal

“Ik heb door hulp van Deducated niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal stappen gemaakt.

Mijn denkwijze is veranderd. Je hebt zelf in de hand hoe je eruit ziet en hoe je je voelt, daar denk ik nu veel bewuster bij na.”

Mijn Motivatie

“Ik heb van jongs af aan altijd veel gehockeyd. Ik was fanatiek, maar door een blessure moest ik stoppen. En toen ben ik eigenlijk ook echt helemaal gestopt met bewegen. Ik deed niks meer. Ik at heel veel. Ik hield echt van lekkere dingen. Maar daardoor kwamen de kilo’s er natuurlijk alleen maar aan. Ik ging weleens naar de sportschool, maar vervolgens gingen mijn vriendinnen en ik door naar de McDonald’s. Dus dat hielp niet echt. Ik ben alsnog altijd wel zelfverzekerd over mezelf geweest. Op social media zag ik veel ‘fitgirls’ met platte buiken. Daar ben ik vanaf gestapt. Daar kijk ik nu echt anders tegenaan.

Ik wist dat ik wat voller was, maar ik kon het aardig goed verhullen door de juiste kledingstukken. Totdat mijn moeder mij een keer serieus waarschuwde. Ik besefte dat ik écht zwaarder begon te worden.
Ik kende één van de coaches en zag bij haar zulke goede resultaten. Dat wilde ik ook. En zo ben ik bij Deducated terechtgekomen. Ik heb een plan gemaakt met Nes. Ik kreeg een caloriebudget afgestemd op mijn verbruik en ik trainde twee keer per week. De kilo’s vlogen er echt af.  Het caloriebudget was wennen, maar daardoor zie je wel snel resultaat op de weegschaal. En niet alleen op de weegschaal; ik kreeg heel veel reacties van anderen op mijn ‘nieuwe uiterlijk’. Dat motiveert.

 

Wat was (of is) je doel?

“Ik ben 1.63 en woog toen ik begon 76 kilo. Mijn streefgewicht was 55 kilo. Inmiddels zit ik op 58, wat betekent dat ik er al 17 kwijt ben. En ik ga nog even door. De puntjes op de ‘i’. Wat helemaal geen ramp is, want het sporten bij Deducated is heel fijn, mét fijne begeleiding. Je kan alles aan Nes en Onne vragen; niks is te veel gevraagd. Ze weten super veel. En die kennis brengen ze ook echt over naar de members.”