Personal Training Utrecht Maarssen

WELKOM BIJ ONZE BOUTIQUE GYM IN HET GEZELLIGE MAARSSEN, WAAR TRAINEN AANVOELT ALS THUISKOMEN.

locatie-utrecht-maarssen2
deducated
locatie-utrecht-maarssen3

Deducated Locatie Utrecht/Maarssen

Welkom bij onze boutique gym in het gezellige Maarssen, waar trainen aanvoelt als thuiskomen. Onze kleinschalige gym, gelegen in een sfeervolle omgeving, biedt de ideale setting voor een effectieve training onder deskundige begeleiding.

Of je nu uit het centrum komt of de regio Utrecht en omgeving, hier ervaar je direct de warmte en gastvrijheid van een gym die je nog niet eerder hebt beleefd. Wat onze locatie in Maarssen extra bijzonder maakt, is de ruime gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Deze strategische lokale ligging trekt leden uit de bredere regio aan, die hier samenkomen om aan zichzelf te werken.

Onze gym in Maarssen is niet slechts een trainingsplek; het voelt als een tweede thuis. Hier ervaar je direct een gevoel van comfort, omringd door gelijkgestemden die streven naar een verbeterde levensstijl. Naast de professionele trainingssessies creëren we een unieke sfeer waar leden samenkomen in de “huiskamer” van de gym. Hier kun je onder het genot van een goede kop koffie of thee ervaringen delen, gezellig napraten en de onderlinge band versterken.

Uniek trainingsconcept…

Deducated introduceert met zijn unieke trainingsconcept een vernieuwende kijk op krachttraining. Het gaat verder dan alleen fysieke inspanning; het is een moment van zelfzorg in een omgeving waar members en trainers elkaar inspireren.

Samen streven we naar het optimaliseren van levensstijl, met als doel het maximale uit het leven te halen. Ervaar de unieke combinatie van een warme, huiselijke sfeer en hoogwaardige begeleiding die onze gym in Maarssen biedt. Dit is niet zomaar een gym; dit is de perfecte plek voor diegenen die willen werken aan een gezonder en gelukkiger leven.

locatie-utrecht-maarssen
locatie-utrecht-maarssen

Nooit meer op de loopband…

Ja, dat heb je goed. Geen loopbanden. De sleutel tot een beter uitziend lichaam is niet eindeloos rennen. Daarom bieden wij het belangrijkste en halen we de rest weg.

Training in de sportschool met vrije gewichten helpt je om een sterk, slank en geweldig uitziend lichaam te krijgen op de meest efficiënte manier (in vergelijking met andere soorten training). En krachttraining heeft ook grote invloed op de rest van je leven; bijvoorbeeld voor alledaagse activiteiten, sport, botsterkte en gezondheid in het algemeen.

Ontdek onze gym…

locatie-utrecht-maarssen5
locatie-utrecht-maarssen6
!