DE TRANSFORMATIE VAN HERMIEN

Naam: Hermien

Leeftijd: 34 jaar

Gezinssituatie: Getrouwd & 2 kinderen

Beroep: Strategisch Secretaris bij een wetenschappelijke instelling

Mijn Verhaal

“Bij Deducated onderbouwen ze duidelijk waarom je bepaalde dingen moet doen of eten. Wetenschappelijke onderbouwing is mijn baan, dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar ‘wat is bewezen waar?’ Ze smijten niet met ‘Facebook-wijsheden’. Daardoor leer je het écht zelf.”

Mijn Motivatie

“Ik deed een crashdieet hier en daar. Vooral voor de zomervakanties probeerde ik altijd veel af te vallen. Na de zomer laat je het dan weer wat meer los en iedere keer val je terug. Het leek wel alsof het er met iedere poging een stuk harder bij aan kwam.

Ik weet nog dat ik voor het verjaardagsfeestje van mijn jongste zoon ook voor mijzelf nieuwe kleren wilde kopen. Dat was het moment dat ik dacht ‘er moet nú iets gebeuren’. Ik paste de standaardkledingmaten niet meer. Ik sprak en zag mijn buren, die het eerste traject bij Deducated deden. Zij waren erg enthousiast, niet alleen over hun fysieke transformatie, maar ook over de hele manier van ondersteuning.

Ik merkte dat het uit mijzelf niet meer ging lukken en dus heb ik contact opgenomen met Onne en Nes. Voor die tijd heb ik mijn Fibromyalgie altijd als excuus gebruikt om niet te sporten. Nu pas besef ik dat het een excuus was, want onder begeleiding van Deducated kan het wel.

Bij Deducated onderbouwen ze daarnaast ook goed waarom je bepaalde dingen moet doen of eten. Wetenschappelijke onderbouwing is mijn baan, dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar ‘wat is bewezen waar?’ Ze smijten niet met ‘Facebook-wijsheden’. Daardoor leer je het écht zelf.”

Wat was (of is) je doel?

“Aan het begin van het traject zei ik tegen Nes: ‘Als ik onder de 85kg kan wegen, ben ik gelukkig’. Inmiddels weeg ik 78kg en ben ik nog helemaal niet klaar; het kan nog beter.

Ik kan nu in ieder geval gewoon weer een H&M of Vero Moda binnenlopen en alles passen. Dat doet je als vrouw echt goed. Hierdoor worden de resultaten heel tastbaar.

Daarnaast zijn er de kleine dingen die je gemakkelijker af gaan: boodschappen tillen, met de wasmand de trap op of überhaupt zélf de trap op. Eigenlijk is het hele leven een stuk gemakkelijker.”