DE TRANSFORMATIE VAN DAISY

Naam: Daisy

Leeftijd: 35 jaar

Gezinssituatie: Getrouwd & kinderen

Beroep: Eigen kapsalon (Daisy’s Hair)

Mijn Verhaal

“Ik heb fysiek werk en daarbij had ik vaak pijn in mijn nek en schouders. Ook had ik geregeld hoofdpijn. Hier ging ik ook voor naar de fysio. Sinds ik veel sport, op mijn voeding let en ben afgevallen heb ik die ‘kwalen’ niet meer. Ook voel ik mij veel zekerder over mijn uiterlijk.”

Mijn Motivatie

“Ik heb mij altijd wel onzeker over mijn uiterlijk gevoeld. Ik woog 83.5kg. Voor mijn bruiloft heb ik ‘powerslim’ gedaan, wat heel goed op korte termijn werkte. Maar, daarna viel ik ook weer terug in mijn oude patroon.

Ik kreeg fysiek veel last tijdens werk. Toen kwam er iemand in mijn salon die bij Deducated heeft getraind. Zij had hele mooie resultaten en zo ben ik ook met Deducated in contact gekomen. Ik zie mijzelf nu niet meer zo snel in een normale sportschool sporten, bij Deducated kijkt niemand je raar aan. Ook miste ik een beetje een teamsport en bij Deducated sport je toch een soort van samen, ondanks dat iedereen zijn of haar eigen verhaal heeft.

Het was aan het begin even zoeken met het caloriebudget, maar daar krijg je op een gegeven moment wel je ritme in. Door de workshops leer je ook veel tips en tricks.”

Wat was (of is) je doel?

“Ik ben in totaal 16kg afgevallen. Op dit moment heb ik een blessure, waardoor het trainen iets minder gaat. Maar, het is heel erg fijn dat je terug kan vallen op Nes en Onne en dat zij er voor je zijn. Ik ben nu bijna klaar met het tweede traject, maar ik blijf er zeker wel sporten.”