DE TRANSFORMATIE VAN CAROLA

Naam: Carola

Leeftijd: 48 jaar

Gezinssituatie: Getrouwd & 2 kinderen

Beroep: Kleuterjuf

Mijn Verhaal

“Bij Deducated leer je door het zelf te doen en te ervaren. Wel onder goede begeleiding natuurlijk. Je vult je eigen caloriebudget bijvoorbeeld in. Daardoor ben je meer betrokken en gemotiveerd. Daardoor boek je ook resultaten. Na een jaar weet je al heel goed welke keuzes je kan maken. Maar, je moet wel echt zelf aan de bak!

Mijn resultaat? In ieder geval al twee kledingmaten kleiner binnen een halfjaar én lekker in mijn vel.”

Mijn Motivatie

“Ook ik heb veel diëten geprobeerd. Je wilt dan gewoon snel resultaat, de knop omzetten en iets zien. Dat werkte wel op korte termijn; je zag inderdaad resultaat. Totdat je denkt ‘het is goed zo’ en dan val je weer terug. 

Ik was al die diëten zat en wilde weten waar het nou aan lag. Ik kon dit alleen niet zelf. Toen ben ik bij Deducated uitgekomen, waar zij de hele zoektocht naar wat écht werkt al gedaan hadden.  Voorheen deed ik altijd al wel veel aan teamsporten en hardlopen, maar daar haalde ik niet het gewenste resultaat mee. Bij Deducated heb ik juist wel het beoogde resultaat gehaald. En, het voelt helemaal niet alsof ik aan het diëten ben.”

Wat was (of is) je doel?

 “Mijn doel was: ‘Als ik op zomervakantie ga, dan wil ik in mijn bikini kunnen staan en drinken halen zonder een omslagdoek of kledingstuk aan te hoeven doen.’ Ik had een bepaald beeld voor me van hoe ik eruit wilde zien. En het resultaat na een halfjaar was al enorm. Ik had twee kledingmaten kleiner en de nieuwe bikini die ik had gehaald was gewoon veel te groot. Ik zag daarnaast de vetrollen verdwijnen en spieren komen. Met die opkomende spieren was mijn tweede doel eigenlijk dat ik mijzelf kon optrekken. Ik wilde echt sterker worden. Daar ben ik nu mee bezig en inmiddels lukt het optrekken zelfs. Maar, het allerbelangrijkste was voor mij om mij weer lekker te voelen. En daarbij ben ik sporten ook nog eens heel erg leuk gaan vinden.”