Personal Training Wittevrouwen Utrecht

WELKOM BIJ ONZE BOUTIQUE GYM IN DE GEZELLIGE WIJK WITTEVROUWEN, WAAR TRAINEN AANVOELT ALS THUISKOMEN.

locatie-wittevrouwen
deducated
locatie-wittevrouwen2

Deducated Locatie Wittevrouwen

Welkom bij onze boutique gym in de gezellige wijk Wittevrouwen, waar trainen aanvoelt als thuiskomen. Deze kleinschalige privé gym, gelegen in een gezellige omgeving, biedt de perfecte setting voor een doeltreffende training onder begeleiding.

Of je nu vanuit het centrum of de wijk komt, je stapt direct in de warmte en gezelligheid van een gym die je nog niet eerder hebt ervaren.

Onze gym in Wittevrouwen is niet zomaar een plek om te trainen; het is een tweede thuis. Hier voel je je direct op je gemak, omringd door gelijkgestemden die streven naar een gezondere levensstijl. Naast de trainingssessies creëren we een unieke sfeer waarin onze members samen kunnen komen in de “huiskamer” van de gym. Onder het genot van een cappuccino of thee, delen ze ervaringen, praten gezellig na en versterken zo de onderlinge band.

Uniek trainingsconcept…

Deducated brengt met zijn unieke trainingsconcept een frisse kijk op krachttraining. Het gaat verder dan alleen fysieke inspanning; het is een moment van zelfzorg in een omgeving waar members en trainers elkaar inspireren.

Samen werken we aan het optimaliseren van leefstijl, met als doel het maximale uit het leven te halen. Ervaar de bijzondere combinatie van een warme, huiselijke sfeer en hoogwaardige begeleiding die onze gym in Wittevrouwen biedt. Dit is geen gewone gym; dit is een plek waar je jezelf kunt zijn terwijl je werkt aan een gezonder en gelukkiger leven.

locatie-wittevrouwen7
locatie-wittevrouwen7

Nooit meer op de loopband…

Ja, dat heb je goed. Geen loopbanden. De sleutel tot een beter uitziend lichaam is niet eindeloos rennen. Daarom bieden wij het belangrijkste en halen we de rest weg.

Training in de sportschool met vrije gewichten helpt je om een sterk, slank en geweldig uitziend lichaam te krijgen op de meest efficiënte manier (in vergelijking met andere soorten training). En krachttraining heeft ook grote invloed op de rest van je leven; bijvoorbeeld voor alledaagse activiteiten, sport, botsterkte en gezondheid in het algemeen.

Ontdek onze gym…

locatie-wittevrouwen6
locatie-wittevrouwen5
locatie-wittevrouwen4
!