DE TRANSFORMATIE VAN TON

Naam: Ton

Leeftijd: 49 jaar

Gezinssituatie: Getrouwd, dochter & 2 kleinkinderen

Beroep: Eigenaar autorijschool

Mijn Verhaal

“Ik sportte altijd wel serieus. Maar vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik daar veel tijd in geïnvesteerd. Het sporten schoot erbij in.

Toen dat eenmaal stond werd het weer tijd om in mijzelf te investeren en nu ben ik inmiddels alweer even goed op weg bij Deducated.

Ik heb mijn fysieke doel zelfs al behaald en een nieuwe gezet. Maar dat niet alleen. Het is ook een uitlaatklep om mijn hoofd leeg te maken.”

Mijn Motivatie

“Ik heb een sportachtergrond. Heb altijd gevoetbald sinds mijn vijfde jaar. Begin twintig heb ik ook iets gefitnest, maar nooit heel serieus. Dat heb ik begin dertig, midden veertig weer opgepakt.

Ik heb ook een tijdje crossfit gedaan, een jaar of drie. Maar ik wilde alsnog fitter worden. Tijdens crossfit had ik minder voedingsbegeleiding. Ik werd wel fit en voelde me sterk, maar er miste toch nog iets. In de tijd bij crossfit at ik gewon wat ik at en nu eet ik op het doel wat ik heb en dat werkt zoveel beter mee aan het resultaat.

Via een oud-lid ben ik in contact gekomen met Deducated. Ik had een stok achter de deur nodig. Dat lukte vanuit mijzelf niet. De ene keer ging ik vier keer per week sporten en de andere keer maar één keer. Of helemaal niet. Toen ik begon met mijn autorijschool schoot het sporten erbij in. Ik stak veel tijd in mijn eigen bedrijf. Langzaamaan begon ik zwaarder te worden en werd het tijd om ook weer in mijzelf te investeren.

Voor Deducated heb ik bij IronHouse en EliteFit gesport. Geen ‘standaard’ sportscholen. Dus het sporten bij Deducated was niet helemáál nieuw voor mij. Vanwege mijn achtergrond kon ik een vliegende start maken en is het nu de puntjes op de i zetten.”

VoorNa

Wat was (of is) je doel?

“Mijn doel is om mijn vetpercentage terug te brengen naar 10-15%. En om mijn motivatie en plezier in sporten terug te vinden.

Inmiddels heb ik al nieuwe doelen kunnen stellen. Ik ben 19 kilo kwijt in nog geen jaar tijd. Ik wil nog een klein beetje vet verliezen en daarna weer aankomen. Maar dan in spiermassa. Naast dat het goed is voor mijn lichaam zie ik het sporten bij Deducated ook echt als een uitlaatklep. Ik ben een druk baasje wat dat betreft.”