DE TRANSFORMATIE VAN LISANNE

Naam: Lisanne

Leeftijd: 36 jaar

Gezinssituatie: Woont samen met dochter

Beroep: Full time op kantoor

Mijn Verhaal

“Door de 41kg die ik ben kwijtgeraakt heb ik veel meer energie.

Ik voel me fitter en ik slaap beter. Ik merk dit ook direct aan mijn humeur. Ik weet nu pas echt wat voor positieve gevolgen het heeft.”

Mijn Motivatie

“Via Facebook kwam ik een winactie van Deducated tegen. Een gratis traject. Ik was altijd al veel te zwaar en had al van alles geprobeerd, maar niks werkte. Toen ik die actie tegenkwam, dacht ik ‘ik doe het gewoon’. Niet geschoten is altijd mis. En ik won! Ik greep deze kans direct aan en ben er vol voor gegaan. Ik trainde vier keer in de week in het eerste halfjaar en daarna drie keer per week. Het eerste halfjaar lijkt het allemaal redelijk vanzelf te gaan; je komt echt in een flow terecht en je ziet resultaat, wat motiveert. Ik heb hier een hele goede basis geleerd qua voeding en trainen. Het trainen bij Deducated vind ik duizend keer beter dan een normale sportschool. Inmiddels ben ik klaar met de trajecten en train ik er niet meer, maar ik mis het wel. De sfeer was altijd heel erg leuk met de mensen die er trainen, echt een familiegevoel.”

 

Wat was (of is) je doel?

“Afvallen. En dat is heel erg goed gelukt. Na een halfjaar was ik 30kg kwijt en daarna nog eens 11kg. In totaal dus 41kg. Nu pas merk ik dat er heel veel dingen zijn die ik vroeger niet kon doen, of in ieder geval met moeite. Dit merk je echt pas achteraf. “