Voeding

Voeding

Voeding is essentieel bij de doelen die je wilt bereiken.

Training is de prikkel die je afgeeft, voeding bepaald wat er met deze prikkel gebeurd.


Ontbijt

Een goed begin van de nieuwe dag is belangrijk.

Lunch

Halverwege de dag vezels en eiwitten voor lunch.

Diner

Versgemaakt avondeten is goed voor lijf en geest.

De juiste balans.

Zo bepaald voeding namelijk of je:

Afvalt
Je kunt trainen wat je wilt. Komt er meer energie uit voeding binnen dan je verbruikt, dan kom je aan.

Aankomt
Net als bij afvallen kan je trainen wat je wilt. Komt er minder energie uit voeding binnen dan je verbruikt, dan val je af.

Vet verliest

Als je vet wilt kwijtraken, gaat het nog vele stappen verder en is het niet alleen belangrijk om minder energie binnen te krijgen dan je verbruikt, maar speelt ook de verhouding van je voedingstoffen, ook wel macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten)  genoemd een hele belangrijke rol.

Spier behoudt of opbouwt

Spier behouden of opbouwen is net als vet verliezen een veel gecompliceerder verhaal dan enkel gewicht verliezen of aankomen. Wil je dit goed doen, moet je de juiste prikkel geven met je training. Met je voeding zorg je wat er met deze prikkel gebeurd. Hierbij moeten alles in de juiste verhoudingen staan.

Sterker wordt
Dit gaat samen met spier behoudt of opbouw. Je kunt namelijk nauwelijks sterker worden als je voeding niet op orde of in verhouding is.

Naast deze doelen is het natuurlijk van het grootste belang dat jij je lichaam goed onderhoudt, zodat het lang en gezond mee kan gaan.

Wij zorgen dat jouw voedingsprogramma helemaal op maat gemaakt wordt, waarbij we de juiste verhoudingen van je voedingstoffen worden bepaald, voor jouw lichaam en jouw doel. We werken niet met standaard voedingsschema’s.

We gaan jouw namelijk kennis over voeding bij brengen, waar wat in zit, hoeveel je mag hebben en hoe je het kunt inpassen in het drukke dagelijkse leven. Alles op maat.

Wij gaan namelijk niet voor quick fixes, wij willen echt dat jij iets leert, zodat je het kunt blijven toepassen de rest van je leven.