Wij zijn Deducated

Nes Bounou, Gedrags en- voedingscoach bij DEDUCATED

mrt 17, 2020

PERSONAL TRAINING / VOEDING / AFVALLEN

Wij zijn Deducated
Personal Training Gym aan de rand van Utrecht

Onne van Elburg, Eigenaar en Personal Trainer bij DEDUCATED

25 januari 2020

Bij Deducated helpen wij onze Members naar een duurzame lichaamstransformatie door middel van Personal Training en 1-op-1 online en offline coaching. Dit in een kleinschalige Gym, waar de beste apparatuur aanwezig is.

Onze Members hebben allemaal één ding gemeen: Deducated! Dit wil zeggen dat zij keihard willen werken en zoveel mogelijk willen leren van het traject. Keihard werken is nodig om mooie resultaten te behalen. Wij begeleiden onze Members op het gebied van:

  • TRAINING
  • VOEDING
  • LEVENSSTIJL

Personal Training betekent bij ons ook daadwerkelijk Personal.

Het gehele traject is afgestemd op jou als persoon. Je krijgt een eigen trainings- en voedingsschema, en wordt persoonlijk begeleid tijdens de trainingen, maar ook op het gebied van voeding en levensstijl. Bij Deducated staan wij voor evidence-based begeleiding, gericht op rationele keuzes maken aan de hand van de beste wetenschappelijke informatie beschikbaar. Wij voor zien de Members van bruikbare informatie om zodoende optimaal resultaat te behalen.

Bij Deducated is kleinschaligheid erg belangrijk, en mede daarom is de Personal Gym voor velen ook een tweede thuis geworden. Bij Deducated is er genoeg ruimte om keihard te trainen, maar er is ook een bar, werkplek en lounge, waar de Members onder het genot van een goede bak koffie lekker kunnen kletsen na een zware training. Omdat er wekelijks veel tijd wordt besteed in de Gym vindt Deducated het belangrijk dat er een goede band wordt opgebouwd met de Members. Er worden dan ook regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals workshops, barbecues en de beruchte ‘Deducated-Games’.