Protein Fluff

Nes Bounou, Gedrags en- voedingscoach bij DEDUCATED

mei 12, 2020

Protein Fluff

Klaar in:
5 minuten

Op warme zomerse dagen is dit jouw houvast

Voedingswaarden

kcal

Koolhydraten

Eiwitten

Vetten

Boodschappenlijstje

  • 100ml magere of halfvolle melk
  • 25 gram caseïnepoeder
  • 100 gram bevroren fruit aarbeien of frambozen zijn echt aan te raden
  • Eventueel zoetstof in poedervorm

Bereidingswijze

Voor dit recept heb je een deegmixer nodig zodat je echt een goede fluff krijgt in korte tijd. heb je deze niet dan kan het ook met een electrische handmixer maar dat kost wat meer tijd.

  1. Doe het bevroren fruit in een blender of hakmolen en blend kort
  2. Voeg de melk, het bevroren fruit, de casseïne en de zoetstof toe in de schaal en meng alles even door
    elkaar met een spatel
  3. Zet de schaal in de deegmixer en laat het net zo lang mixen totdat het 1 groot fluffy geheel is duurt op de hoogste stand ongeveer een minuut
  4. Wanneer je de schaal op z’n kop houdt en de fluf blijft zitten is het helemaal goed
  5. Doe de fluff in een schaal gooi er nog wat fruit bij en geniet!