Small group training Utrecht

Groepsfoto coaches Deducated Utrecht 02

Deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Small group training in Utrecht

Lijkt sporten in een kleine groep jou wel wat? Kies dan voor de small group trainingen bij Deducated Maarssen/Leidsche Rijn of Wittevrouwen. In plaats van een standaard groepsles bieden we je een individuele sportervaring. Bij ons train je wel in een kleine groep, maar volgens jouw eigen schema. Bij Deducated beleef je de small group trainingen op een unieke manier; ver weg van de gangbare methode bij de sportschool.

Hoe werkt small group training bij Deducated?

Bij Deducated werken we met een doordachte constructie. Je traint per keer in een kleine groep met maximaal 3 andere gelijkgestemden. Zo sta je tijdens jouw afgesproken tijdslot (ochtend of avond) nooit alleen in de gym. Onze personal trainer is tijdens de groepstraining aanwezig en kan dankzij de beperkte groepsgrootte individuele aandacht garanderen. Op deze manier geniet je van de voordelen van een personal training, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt!

"

deducated

Uitgebreid gepersonaliseerd aanbod aan oefeningen

Bij Deducated draait het om functional training, waarbij je jouw eigen lichaamsgewicht combineert met krachttraining. Je maakt gebruik van verschillende trainingsinstrumenten zoals dumbbells, kettlebells, TRX suspension bands, touwen en optrekstangen. Verder zijn er ook fitnessapparaten voor spieropbouw. Hiermee bieden we alles wat je nodig hebt voor een effectieve upper body, core, lower body of full-body workout.

De kosten van small group training

Bij Deducated doen we niet aan standaard groepslessen, maar aan een persoonlijke training met meerdere mensen (maximaal 3 anderen) die dezelfde personal trainer gebruiken. De prijzen voor de small group training hangen af van het pakket dat je afneemt:

1. Deducated Kick Off: €349 per maand

Dit traject van 6 maanden kost €2094 en is niet tussentijds opzegbaar. Liever betalen in 6 termijnen van 349 euro p/m? Geen probleem! Je volgt 2 keer per WEEK een 1-op-4 personal training en instromen is altijd mogelijk. Bij de prijs zijn deze voordelen ook inbegrepen:

  • Onbeperkt vrij trainen (ma-zo, van 8.00 tot 22.30 uur)
  • Persoonlijk trainingsprogramma
  • Individuele voedingsrichtlijnen
  • Coaching via Google Meet of face to face
  • Douches met luxe verzorgingsproducten
  • Koffie, thee en fruit

2. Deducated Next Phase: €199 per maand

Na het Kick Off-traject werk je tijdens de Next Phase aan langdurige resultaten. Dit traject duurt 3 maanden (597 euro totaal) en is daarna per kalendermaand opzegbaar, met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Je geniet van alle bovenstaande opgesomde voordelen. Tijdens deze fase volg je 1 keer per WEEK een 1-op-4 personal training.

3. Deducated Open Gym: €99 per maand

Na de Next Phase is er het Open Gym-traject. Deze is per kalendermaand opzegbaar en hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je traint 1 keer per MAAND een PT-les in een groepje van maximaal 4 sporters. Tijdens deze fase zijn inbegrepen:

  • Onbeperkt vrij trainen (7 dagen per week, 8.00 tot 22.30 uur)
  • Workshops
  • Koffie, thee en fruit
  • Douches met luxe shampoo en douchegel

Waarom small group training bij Deducated?

Deze speciale vorm van small group fitness training wordt zo betaalbaarder, maar ook gezelliger. Je leert zelfstandig te trainen aan de hand van een op maat gemaakt schema. Bij een groepsles bij andere gyms voert iedereen dezelfde work-out uit, maar bij Deducated begin je altijd op jouw niveau. Samen gaan we voor duurzame en echte resultaten waar je een leven lang nog profijt van hebt.

Veelgestelde vragen over small group training in Utrecht

Wat is small group training?

Small group training is een intensieve manier van fitness training waarbij je in groepsverband traint. Bij Deducated train je echter in extra kleine groep van maximaal 4 sporters. Iedereen volgt zijn eigen sportschema en de trainingen zijn altijd onder begeleiding van een personal trainer.

Waar en wanneer vinden de trainingen plaats?

Deze vinden gestructureerd in de ochtend of avond plaats, op het met jou afgesproken tijdstip. Er zijn op ma t/m za groepen van 8.00 tot 12.00 uur. Train je liever in de avond? Dan kan je doordeweeks terecht tussen 16.30 tot 21.30 uur. Als je onregelmatige uren werkt, dan zijn er eventueel ook flexibele tijdsloten waar je je voor kan ‘inschrijven’.

Wat kost small group training?

De tarieven zijn afhankelijk van het traject waarin je je bevindt. Wanneer je begint, betaal je €349 per maand. Hierna dring je het aantal PT-lessen in de week van 2x terug naar 1x per week: in deze vervolgfase betaal je €199 p/m. In de laatste fase betaal je €99 per maand: je kan dan compleet zelfstandig sporten en volgt dan nog maar 1x p/m een personal training.

Hoe lang duurt een small group training-traject?

Het Kick Off-traject duurt 6 maanden en is tussentijds niet opzegbaar. De twee vervolgtrajecten duren in principe respectievelijk 3 maanden + 1 maand en beiden hebben een opzegtermijn van een kalendermaand.

Openingstijden Nijverheidsweg

Openingstijden
Maandag 08:00 - 22:30
Dinsdag 08:00 - 22:30
Woensdag 08:00 - 22:30
Donderdag 08:00 - 22:30
Vrijdag 08:00 - 22:30
Zaterdag 08:00 - 22:30
Zondag 08:00 - 22:30

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek.

Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen.

Achteraf gezien een topbeslissing van mij! “

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren. Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym. Deducated is een aanrader!!!”

!