Personal training Leidsche Rijn & Vleuten / De Meern

STERK EN FIT MET EEN GECERTIFICEERDE PERSONAL TRAINER. JIJ WERKT EFFECTIEF EN MET PLEZIER AAN JOUW SPORTIEVE DOELEN!

Deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Personal training in omgeving Leidsche Rijn

Op zoek naar een personal trainer vlak bij Leidsche Rijn, Vleuten of De Meern? Je traint bij Deducated een halfjaar lang (2x p/w) met een PT en maakt onbeperkt gebruik van de open gym. De eerste les begin je eerst met een 1-op-1-les met een van onze gecertificeerde personal trainers.

De keer erna deel je de personal training in een groep van max. 4 personen. Ieder met z’n eigen schema en de juiste begeleiding. Je leert bijvoorbeeld hoe je een squat of deadlift correct uitvoert.

Sporten en afvallen op een veilige manier:

Z
Gecertificeerde personal trainers
Z

Verantwoorde en intensieve begeleiding

Z
Leren over spieren en de juiste technieken
Z
Aangepast voedings- en levensstijladvies
Z
Wetenschappelijk onderbouwd
Z
Uitgebreide intake met plan op maat
Z

Trainen in je eigen tempo

Z

Meetbare resultaten

!
deducated

Betaalbaar sporten met gecertificeerde trainers

Alle adviezen van de PT’s zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd en je geniet verder van vele extra’s (zonder extra kosten): onbeperkt vrij trainen in de open gym, schema’s op maat, gratis fruit en koffie, cappuccino en thee, douches met handdoeken, shampoo en Rituals-producten, bidonservice en meer.

Waarom sporten/ fitnessen bij Deducated (omgeving Leidsche Rijn)?

^
Personal training (2x p/w) met een all-in-prijs
^
Inclusief onbeperkt vrij trainen (ook zondag)
^
Gratis fruit en warme drank
^
Douches met shampoo en douchegel
^
Alle aandacht voor begeleiding
^
Voedings- en leefstijlcoaching (online)
^
Lessen van maandag t/m zaterdag
^
Ervaren trainers (m/v)

Veelgestelde vragen over PT in Leidsche Rijn

Hoeveel kost het om personal training te krijgen?

Deducated werkt met een all-in-prijs per halfjaar. Omgerekend betaal je zo’n 80 euro per week voor personal training bij Deducated. Dit is inclusief onbeperkt vrij trainen en vele extra’s, zoals gratis leefstijlcoaching, schema’s en gratis fruit, koffie/thee en gebruik van de douches.

Hoe lang duurt een trainingssessie bij Deducated?

Een les personal training duurt 1 uur. Ben je na het uur nog niet klaar met je schema? Dan kan je het schema natuurlijk nog gewoon rustig afmaken. De lessen vinden op afspraak plaats. Deducated heeft groepen van 8.00 tot 12.00 uur (ma t/m za) & van 16.30 tot 21.30 uur (ma t/m vr).

Is de Nijverheidsweg gemakkelijk bereikbaar vanuit Leidsche Rijn, Vleuten & De Meern?

Ja, de Nijverheidsweg is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern, ook vanaf de snelweg (A2). Je vindt de locatie aan de rand van Utrecht en er is gratis parkeergelegenheid.

Hebben jullie ook vrouwelijke personal trainers?

Ja, we hebben een gemengd team van personal trainers. Let op: je kan bij ons echter niet kan kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke PT. We maken hier geen onderscheid in en kunnen hier dan ook helaas geen rekening mee houden.

Openingstijden Nijverheidsweg

Openingstijden
Maandag 08:00 - 22:30
Dinsdag 08:00 - 22:30
Woensdag 08:00 - 22:30
Donderdag 08:00 - 22:30
Vrijdag 08:00 - 22:30
Zaterdag 08:00 - 22:30
Zondag 08:00 - 22:30

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek.

Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen.

Achteraf gezien een topbeslissing van mij! ”

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren. Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym. Deducated is een aanrader!!!”
!