Personal trainer in Maarssen

AFSLANKEN, SPIEREN OPBOUWEN OF FITTER WORDEN? MET EEN PERSONAL TRAINER BEREIK JE MEER RESULTAAT IN MINDER TIJD!

Deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Personal training in omgeving Maarssen

Deducated ligt vlak bij Maarssen en is dus ideaal voor wie in Maarssen, Maarssenbroek of Utrecht-West woont. Het concept? Je volgt een halfjaar 2x per week personal training. De PT-les volg je samen met max. 3 andere members. Iedereen traint altijd volgens zijn/haar eigen schema.

De PT helpt je met de uitvoering van de oefeningen. De eerste les is 1-op-1 zodat we je alles goed kunnen uitleggen. Naast de PT-lessen mag je vrij trainen in de open gym (enkel voor members)!

Op een veilige manier sporten en afvallen:

Z

Ervaren personal trainers

Z

Begeleiding van A tot Z

Z

Blessurevrij sporten

Z

Advies over voeding en levensstijl

Z

Evidence-based methoden

Z

Individuele plan van aanpak

Z

Training op jouw niveau

Z

Resultaten zijn meetbaar

"

deducated

Betaalbaar sporten in privé gym

Bij Deducated betaal je een vaste prijs voor het halfjaar-programma. Omgerekend betaal je per week een personal training tarief van +/- 80 euro. Dit is inclusief 2 lessen PT per week, vrij trainen in de open gym (members only) en gratis extra’s, zoals schema’s, leefstijlcoaching, fruit, koffie/thee, bidonservice en luxe douches.

Waarom sporten/ fitnessen bij Deducated Maarssen?

^
Snel resultaat met 2x p/w personal training
^
Sporten in privésfeer (met max. 3 anderen)
^
Inclusief vrij trainen in de open gym
^
Lessen op ma t/m za, vrij trainen mogelijk op zondag
^
Aandacht voor houding en techniek
^
Professioneel voedings- en leefstijladvies
^
Gratis fruit, koffie, cappuccino, thee en douches

Veelgestelde vragen over PT Maarssen

Wat kost een personal trainer per les?

Je betaalt een vaste prijs (all-in) voor het programma van een halfjaar. Omgerekend kost dit je +/- 80 euro per week. Dit bedrag is inclusief 2x personal training per week, vrij trainen in de open gym en vele extra’s, zoals gratis fruit, warme drank, douche met handdoekenservice, shampoo en Rituals-doucheproducten.

Waar kan ik de vestiging van Deducated Maarssen vinden?

De vestiging ligt tegen Maarssen aan (Nijverheidsweg 1 in Utrecht). In ongeveer 1 tot 5 minuten kan je al bij Deducated zijn. De locatie ligt op een bedrijventerrein met gratis parkeerplaatsen.

Hoe lang duurt een trainingssessie?

Een sessie personal training duurt 60 minuten. Ben je nog het uur niet klaar met de oefeningen? Dan mag je jouw schema natuurlijk rustig afmaken. Voor consistentie en structuur vinden de PT-lessen op afspraak plaats. Er zijn groepen van ma t/m za (8.00 tot 12.00 uur) + ma t/m vr (16.30 tot 21.30 uur).

Is een personal trainer het geld waard?

Met een personal trainer leer je de juiste technieken aan en weet je hoe je jezelf kan blijven verbeteren. Een PT is noodzakelijk in het proces van sterker worden, afvallen en aankomen, want die heeft verstand van voeding, het veranderen van gewoontes en de wetenschap erachter. Door ons concept te kiezen leer je in een korte tijd onderscheid te maken in wat hoofd- en bijzaak is. Met de juiste motivatie bereik je nog sneller resultaat.

Openingstijden Nijverheidsweg

Openingstijden
Maandag 08:00 - 22:30
Dinsdag 08:00 - 22:30
Woensdag 08:00 - 22:30
Donderdag 08:00 - 22:30
Vrijdag 08:00 - 22:30
Zaterdag 08:00 - 22:30
Zondag 08:00 - 22:30

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek.

Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen.

Achteraf gezien een topbeslissing van mij! “

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren. Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym. Deducated is een aanrader!!!”

!