Word parttime personal trainer bij Deducated in Utrecht! 

Voor onze nieuwste vestiging in hartje Wittevrouwen zijn we op zoek naar een autonome, integere personal trainer die een science based opleiding zoals Milo, Henselmans PT-opleiding of Eric Helms heeft afgerond! 

deducated

Wat ga ik doen?

Als Personal Trainer bij Deducated is het je hoofdtaak om training op de vloer te geven, je zorgt ervoor dat de members de technieken begrijpen en weten welke spiergroepen ze trainen.Je leest de intake formulieren van onze members, neemt hun schema’s door en zorgt dat je voorbereid bent op de les. Tijdens de training maak je direct aanpassingen in de schema’s óf zorg je ervoor dat de programmeur weet wat de aanpassingen zijn zodat deze doorgevoerd kunnen worden. We werken met een klein team van trainers, goede communicatie en deelnemen aan teamoverleggen is dan ook belangrijk voor het uitvoeren van je werk.

Als Personal Trainer ben jij verantwoordelijk voor een veilige en goede sfeer op de vloer, daarnaast zorg je ervoor dat er veilig getraind wordt. Je zorgt ervoor dat de members progressie blijven boeken, dit doe je door hen te motiveren en te stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Met members die blessures hebben kijk je welke mogelijkheden zij hebben en hoe zij op hun niveau kunnen trainen.

Naast trainer ben je ook gastheer/vrouw van de gym. Je zorgt voor de optimale sportbeleving door, naast training geven, te zorgen dat de gym er netjes uit ziet (kleedkamers controleren en aanvullen shampoo, zeep, handdoekjes, wassen en netjes houden van de bar).

DEDUCATED, PERSONAL TRAINING BETEKENT:

Z

Intensieve begeleiding van personal trainer

Z

Leren over spiergroepen, herhalingen en technieken

Z

Motivatie door te trainen met gelijkgestemden

Z

Volop aandacht voor voeding en levensstijl

Z

Steun op de momenten dat je het nodig hebt

Z

Evidence Based methodes. Meten = Weten!

Z

Plezier tijdens het werken

"

deducated

Wie ben jij?

Naast dat je een science based opleiding (Milo, Henselmans PT, Eric Helms of vergelijkbare opleiding) hebt afgerond, heb je minimaal één jaar ervaring opgedaan in het training geven in een sportschool óf een half jaar in de PT-branche. Je het kennis van anatomie (biomechanica is een pré), evidence based werken en voeding en energie balans. Daarnaast heb je kennis van werken met RIR, RPE en RT.

Je bent behulpzaam, empathisch, hebt een open houding, bent integer, energiek en initiatiefrijk. Je bent oprecht geïnteresseerd in anderen en kan goed luisteren. Je hebt plezier in het training geven en beter maken van onze members. Je bent bereid altijd overal het beste uit te halen en stimuleert mensen graag om dit ook te doen. Je bent professioneel, wil graag blijven leren en ziet er verzorgd uit. Daarnaast ben je vriendelijk en stelt mensen snel op hun gemak.

Wat wij bieden!

^

Tarief ligt tussen de €25 en €35 inclusief reiskosten (afhankelijk van ervaring);

^

Tarief van €40 in het weekend;

^

Meerdere uren achter elkaar draaien zonder trainingen voor te bereiden, marketing te voeren, intakegesprekken te doen; 

^

Lessen gaan altijd door; 

^

24/7 gebruik maken van de trainingsruimte; 

^

Regelmatig bedrijfsuitjes;

^

Wil je een cursus of opleiding doen die jouw kennis verhoogt en direct toepasbaar is op de vloer? Dan zijn we bereid om daar een bijdrage in te doen (of zelfs volledig te betalen).

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer door te mailen naar info@deducated.nl