DE TRANSFORMATIE VAN RENSKE

Het verhaal van Renske

Dit is Renske! Renske kwam bij ons terecht omdat ze lekkerder in haar vel wilde zitten en wilde afrekenen met die overtollige kilo’s.

Toen ze voor het eerst bij ons de deur binnenstapte woog ze 107kg. Voor veel mensen is dit een grote drempel om het roer om te gooien. Maar Renske deed dit gewoon, ze wilde veranderen en was dan ook bereid hier veel voor te doen! Deducated vindt het super knap dat iemand deze stap neemt en het geeft ons alleen maar nieuwe energie. Wij helpen mensen graag bij een nieuwe levensstijl en een fijner leven.

Renske ging direct met volle overtuiging aan de gang met haar trainingen, echter wilde ze voor haar voeding met haar eigen diëtiste werken. Met haar trainingen boekte ze wekelijks progressie en ging met grote stappen vooruit. Haar gewicht bleef alleen hangen op haar startgewicht. Wij wilde als team haar voeding ook dolgraag aanpakken, maar Renske vond dit erg moeilijk. Nadat Renske uiteindelijk de resultaten bij de andere Members zag met wie ze wekelijks trainde, vond ze het ook tijd dat wij haar voeding aan gingen pakken. Dit gaf haar direct extra motivatie om alles uit zichzelf te halen. Ze was een enorme doorzetter en sloeg geen enkele keer over.

Op het gebied van voeding en levensstijl begon onze Lifestyle Coach Nes, direct met duidelijke afspraken. In het begin was dit een lastig proces, Renkse dacht zelf dat dit kwam door het vasthouden van vocht. Voor ons is het dan van belang om de Member de juiste dingen bij te leren, om zodoende fabels uit de wereld te helpen. Eerlijk zijn tegen een Member is voor een Personal Trainer een moeilijke maar belangrijke taak. Toen bij Renkse het besef kwam begon het afvallen. De kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat Renske nodig was waren de controlemomenten, bij Deducated wordt namelijk alles wekelijks gechecked. Dit is voor veel Members de stok achter de deur die ze nodig hebben. Consistentie is key bij een duurzame lichaamstransformatie voor de lange termijn.

Wat zo ontzettend knap was dat Renske ondanks de langzame start toch vastberaden bleef om nu eens te gaan slagen. Het proces was zeker geen rechte lijn, maar met alle hulp is het haar toch gelukt om 32kg af te vallen. Het gewicht is niet het enige wat is bereikt, Renske voelt zich energieker en fitter dan ooit. Als Deducated zijn wij enorm trots op wat wij samen bereikt hebben zowel fysiek als mentaal. Wij zien Renske dan ook als een inspiratie voor anderen. En wij weten zeker dat zij nog veel meer moois zal bereiken!