DE TRANSFORMATIE VAN NES

Het verhaal van Nes

Dit is Nes Bounou voor meer mensen ook wel bekend als ‘FitWithNes’. Fitwithnes is haar persoonlijke pagina, waar zij mensen inspireert met de leukste verhalen over waar moeders, drukke baasjes, of vrouwen tegenaanlopen, wanneer ze hun weg zoeken naar het lichaam van hun dromen. Check sowieso even die pagina!

Nes is tevens het zakelijke brein en voedings- en gedragscoach binnen DEDUCATED. Dit keer dus een teamlid, want naast de members zijn ook de teamleden bij DEDUCATED altijd bezig om het beste uit zichzelf te halen. Belangrijke waarde om klanten zo mogelijk te kunnen begeleiden vinden wij.

Nes 39, Moeder van 2 zoons. 1 is met zijn 16 jaar inmiddels al een kop groter dan zijzelf en 1 van bijna 7 maanden doet op dit moment iets wat op kruipen zou moeten lijken. Heerlijke mannen, jongens, ventjes maar ze kwamen niet zonder slag of stoot op deze aardbol. De eerste veroorzaakte een stijging in gewicht van +40kg (misschien ook wel een beetje, omdat mama toen nog niet zo heel veel kennis had van de energiebalans  ) De tweede deed 7 maanden geleden de teller op +30kg uitslaan.

Nu wel met een hele hoop kennis van voeding en de menselijke psyche, alleen de pech dat ze al met een behoorlijke achterstand begon aan deze zwangerschap. Ze was in een jaar al 2x eerder zwanger geweest, wat helaas teleurstellend afliep. Dit zorgde voor een periode van aankomen, afvallen, weer aankomen, weer afvallen en met een hoger gewicht beginnen aan de derde zwangerschap van haar lieve zoon James Julian. Dit kleine ventje is het zeker ontelbaar keer waard! En het lichamelijke aspect is misschien wel het minste wat dit allemaal teweegbrengt bij een vrouw, naast de teleurstelling en mentale klappen die ermee gepaard gaan.

Wel vinden wij het ontzettend knap hoe Nes dit altijd heeft weten om te zetten in iets positiefs en telkens weer de drive vond verder te gaan en aan zichzelf te werken.
6 maanden geleden begon ze dan ook haar eigen afvaltraject met behulp van DEDUCATED

Vastberaden zou ze laten zien wat er mogelijk is in dit tijdsbestek “Gewoon een lekker wijf met 50” is dan ook haar motto, waarom zou je jezelf beperken omdat je ouder wordt? Ook dan heb je toch het recht om van zoveel mooie dingen in het leven te genieten! Dit overigens zonder door te slaan naar “Hotter then my Daughter” praktijken.

Het was niet altijd eenvoudig. Mama, zonder opvang, fulltime werkend aan het steeds succesvoller maken van een jong bedrijf en het helpen van tal van andere mensen om ook het beste uit zichzelf te halen. Zielig? Nee zeker niet, zij heeft deze keuzes bewust gemaakt. Maar we willen wel benadrukken dat ondanks haar kennis van zaken en de hulp van haar team, dat ook zij het toch echt zelf moet doen en dat zij net als ieder ander met hobbels op de weg te maken krijgt. Als je deze hobbels durft te nemen dan is er heel veel mogelijk.