DE TRANSFORMATIE VAN NADINE

Het verhaal van Nadine

NADINE = DEDUCATED!
Nadine ‘was’ echt onze ‘girl next door’. Waarom dat was, leggen we later uit!

In April kwam Nadine bij ons binnen met het verhaal: ‘ik ben het zat, ik ben nu al een tijdje zwaarder en ik voel me er niet lekker bij’. Nadine gaf zelf aan of ik blijf zeuren of ik ga er wat aan doen, wat ze was er helemaal klaar mee!

Nadine was in der loop der jaren steeds iets zwaarder geworden, op een gegeven moment kwam er het omslagpunt van of ik word echt te zwaar of ik moet nu echt ingrijpen.

Iets waar heel veel meiden en vrouwen tegenaan lopen. Maar hoe pak je dat aan? Ze zag een vriendinnetje wat resultaat had behaald bij DEDUCATED en dacht daar moet ik zijn. Nadine besloot ons te vertrouwen en ging het gewoon DOEN. Want dat is Nadine!

Sporten vond ze al leuk, maar ze wilde gaan voor resultaat. Ze wist heel duidelijk waar ze aan wilde werken en was ook bereid om er helemaal voor te gaan. Het mooie aan Nadine is dat ze altijd heel open en realistisch was en is over haar lichaam.
Als je het hebt over opnemen van informatie. Deze girl is echt een spons. Nadine is altijd bezig met hoe ze het beter kan doen, altijd bezig met het behalen van resultaat. Krijgt ze feedback, BAM neemt ze het op en BOEM ze doet het gewoon. Ze vloog echt door het traject heen.
Ze werd niet alleen sterker (want man man man wat is ze sterk) maar ze wist ook haar lichaam te transformeren. Daar heeft ze ook echt aan gewerkt. Het kwam niet vanzelf.

We spreken over Nadine als ‘the girl next door’, omdat ze echt als inspiratie dient voor zoveel jonge meiden. We kennen weinig meiden van die leeftijd die bereid zijn om te investeren in zichzelf en nu al bezig gaan met hoe ze de betere versie van zichzelf kunnen worden. Ze werkt fulltime, traint, maakt tijd vrij voor haar familie en vrienden. Nadine is EEN VOORBEELD, van dat niet kunnen niet bestaat. We kunnen ons voorstellen dat je als ouders enorm trots moet zijn!!

We spraken over ‘The girl next door’, want ‘The girl next door’ is inmiddels veranderd in een jonge, prachtige en zelfverzekerde vrouw met een lichaam waar je u tegen zegt. Net zo mooi als ze van buiten is ze ook van binnen. Altijd vrolijk, altijd lief en attent.  Ze is een spring in ’t veld, altijd geweest maar nu klopt haar buitenkant met wie ze van binnen is als mens. Hierdoor zit ze lekkerder in haar vel, voelt ze zich fantastisch en ze weet dat ze dit de rest van haar leven kan vasthouden.

Alles kan als je er maar voor gaat en bereid bent om ervoor te werken. Het werken houdt niet op. Aldus Nadine. Want Nadine gaat verder. We zijn benieuwd naar wat ze nog meer gaat neerzetten het komende half jaar.

Lieve Nadine, iedereen in het team van DEDUCATED is zo trots op jou en wat je hebt neergezet.  Wij weten zeker dat de Members hetzelfde gevoel van trots delen. Een diepe buiging voor jouw inzet en je resultaat!! Het is altijd een feestje met jou werken en het komende half jaar zal dit wederom zo zijn.