DE TRANSFORMATIE VAN MONIQUE

Het verhaal van Monique

“Wat ik vooral wil benadrukken dat het hele traject heel veel positiviteit en energie gebracht heeft en dat ik weer lekker in mijn spijkerbroekkie zit, geen vetrolletjes meer, weg met die ballast aan je lijf!”

Begin 2019 begon Monique samen met haar man Rob aan het Deducated Programma. Nog nooit gesport, nooit echt gelijnd. Alleen de laatste jaren merkte ze dat het lastiger werd om op gewicht te blijven. Langzaam maar zeker merkte Monique dat ze zich niet lekker voelde in haar lijf.

Monique en haar  man (ook een beetje credits;-)) Rob, hebben met  kleine aanpassingen heel veel winst kunnen boeken. In plaats van ‪op vrijdagavond‬ op de bank ploffen na een dag hard werken met een zak chips en wat wijntjes staat Monique nu bij ons in de gym te trainen. Om daarna voldaan naar huis te gaan, lekker douchen met een kop thee op de bank. En zo lekker je weekend beginnen. Bewustere keuzes maken, die ertoe bijdragen dat je op je 46ste, als moeder van twee kinderen er net zo goed uitziet als een gemiddelde dertiger!

Wij zijn echt trots op jou (en op Rob) op het neerzetten van zo’n prachtig resultaat. Maar ook op het feit dat jullie zulke mooie sportieve prestaties blijven behalen. Elke keer weer zien we nog steeds zulke mooie progressie. Vooral ook mooi, omdat jullie zo bewust in het proces zijn gaan staan en jullie je het zo eigen hebben gemaakt. Samen ook. Echt een voorbeeld voor veel stellen vinden wij om zo samen te werken aan jullie kracht en gezondheid.