DE TRANSFORMATIE VAN LINDA

Het verhaal van Linda

We kennen allemaal Murphy’s Law “Anything that can go wrong, will” (“Alles wat er mis kan gaan, zal mis gaan”). Ik noem het tegenwoordig gekscherend Linda’s Law!! Waarom? Hooggemotiveerd kwam ze bij ons iets langer dan een jaar geleden. 3 jaar na haar zwangerschap was ze moe, niet in shape en zeker 15 kilo te zwaar.

Het schoolvoorbeeld van een NIEUWE mama die werk, kind, partner alles met elkaar moest combineren. Al snel werd duidelijk dat LINDA naar de achtergrond was verschoven in die jaren dat haar kleine wonder werd geboren.

NU WAS HET LINDA tijd!! En het ging goed he!! Volle kracht vooruit en de eerste 5 kilo waren er zo af.
Maar toen trad “Linda’s Law in werking”. Ze heeft in dit traject met zoveel tegenslagen te maken gehad zowel grote als kleine. Ik ga ze hier niet benoemen want een boek over Linda gaat me iets te ver.

Maar haar mentaliteit is, het is wat het is en ik moet er het beste van maken. Dat maakt dat ze misschien niet altijd die sprongen vooruit ging, maar haar winst wel altijd wist te behouden.

Op het moment dat het beter gaat, pakt ze dat moment ook om weer progressie te boeken. Daar hebben wij bij Deducated echt enorm veel respect voor.

Het feit dat wij de members zo goed leren kennen dat je eerlijk tegen elkaar kunt zijn en dat de members als Linda ons vertrouwen en weten dat wij hun progressie en resultaat altijd als doel voor ogen houden, maakt dat je hiermee samen kunt blijven werken naar zo’n mooi resultaat als wat Linda heeft neergezet. We zijn allemaal wat grijze haren ouder, maar hé kijk wat een BABE!!