DE TRANSFORMATIE VAN KAYU

Naam: Kayu

Leeftijd: 31 jaar

Gezinssituatie: Samenwonend & 1 dochter

Beroep: Grondstewardess

Mijn Verhaal

“Mensen van buiten vroegen zich af waarom ik bij Deducated zat, want ‘ik was al zo slank’. Maar, ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me slap. Ik wilde weer in shape komen. Ook dáár kan Deducated heel goed bij helpen.”

Mijn Motivatie

“Veel afvallen was nooit echt mijn doel; ik weeg al niet zoveel. Wel wilde ik heel graag weer in shape komen. Ik heb daarvoor heel veel online gezocht. Ik kwam daar methodes tegen zoals juicen en een methode waar je bijvoorbeeld een X aantal uren niet moest eten en dan weer wel.

Maar, ik had daar eigenlijk geen zin in. Ik ben toen gaan zoeken naar een personal trainer en toevallig kende mijn vriend Onne van vroeger. Dus ik ben op onderzoek uit gegaan en heb mij direct bij Deducated aangemeld. Het voelde meteen goed. Ik heb toen het traject van een half jaar gedaan, waardoor ik nu de basis heel goed ken.

Ik sport nu bij een normale sportschool, maar ik mis Deducated wel. Het is erg gezellig en ze hebben persoonlijke aandacht voor je. Ook het trainen in groepjes was prettig; 1-op-1 training vind ik persoonlijk niet fijn. Dan is de aandacht telkens alleen op jou gericht.”

Wat was (of is) je doel?

“Ik ben misschien een paar kilo kwijt, maar het belangrijkste vind ik dat ik weer lekker in mijn vel zit en ik er fitter uit zie. Mijn vriend is trainer geworden bij Deducated, dus het scheelt dat we allebei dezelfde levensstijl hebben.”