DE TRANSFORMATIE VAN IRMA

Het verhaal van Irma

Irma, heb je misschien een foto van jezelf voordat je bij ons startte?
 “Pff dat wordt wel zoeken hoor, vroeger ging ik namelijk niet graag op de foto!”

Uiteindelijk vond onze Member Irma een foto van zichzelf, en daar was zij nog niet eens op haar zwaarst. Veel zware mensen gaan niet graag op de foto. Of zij verschuilen zich achter een ander, of gaan alleen met hun bovenkant op de foto. Daarom is die tweede foto, de NA foto, zo belangrijk. Ik wil dat je goed naar die foto kijkt. Je ziet hier een trotse vrouw op die bank zitten, prachtig in vol ornaat met haar blik recht vooruit in de camera. Dit is een vrouw die maar wat graag op de foto gaat.

Ruim vijf maanden geleden stapte Irma bij ons binnen. Zenuwachtig was ze, om te beginnen bij ons. Tijdens de eerste intake bij DEDUCATED merkten wij al direct dat Irma een schat van een vrouw was. Zestig jaar oud, maar met de geest van iemand van dertig.

Haar buitenkant klopte niet met wie Irma echt was. Het trainen, de app, de voeding alles was nieuw en spannend voor haar. Maar voor je het wist was zij net als iedere andere Member in de Gym zware krachttraining aan het doen. Ondanks haar fibromyalgie en fulltime baan bleef ze altijd doorzetten. Wat overigens ook een leuke bijkomstigheid was van de krachttraining, was dat Irma haar medicatie kon minderen.

Krachttraining en goede voeding levert zoveel winst op in alle aspecten van het leven. Je wordt gewoon gezonder en fitter.
Langzaam maar zeker, zag je Irma haar persoonlijkheid ook meer naar de voorgrond treden naar de buitenkant toe. Jurkjes, laarsjes, kleurige kleding, Irma is LOS!! De echte Irma is nu ook duidelijk voor anderen te zien. Je kunt nu niet meer om haar heen.

Irma, leeftijd is maar een getal en niemand zal geloven dat jij 60 bent. Jij bent een fantastisch voorbeeld voor veel mensen van jouw generatie maar ook voor mensen van jongere generaties! Als je wilt kun je er namelijk op iedere leeftijd geweldig uitzien!
Don’t settle for less, you make being 60 look like fun!

Team DEDUCATED is enorm trots op wat je hebt bereikt. Je hebt ook ons geïnspireerd met je vrolijkheid en positiviteit. DEDUCATED vindt het bijzonder wie je bent en wat je hebt bereikt in zo’n korte tijd!