DE TRANSFORMATIE VAN ELSEMARIJN

Naam: Elsemarijn

Leeftijd: 36 jaar

Beroep: Online Media

Mijn Verhaal

“Ik was ongelukkig in mijn werk, door persoonlijke omstandigheden was er stress en gunde ik mijzelf weinig rust. Ik liep bijna tegen een burn-out aan. Het was tijd om weer goed in mijn vel te zitten.

Toen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gaan sporten bij Deducated, waar de sfeer goed is en iedereen in zijn/haar waarde wordt gelaten. Ik ben daarbij ook 15kg kwijtgeraakt en heb weer een gezond lijf waarin ik mij prettig voel.”

Mijn Motivatie

“Eigenlijk was het afvallen an sich nooit echt het doel. Mijn doel was om weer fit te zijn en weer goed in mijn vel te zitten. Ik heb de knoop doorgehakt toen ik vorig jaar november echt tegen een soort van burn-out aan zat. 

Ik was altijd een fanatiek sporter, maar door de drukte en chaos kwam dit er niet meer van. Dit resulteerde uiteindelijk ook in zwaarder worden. Via internet ben ik toen bij Deducated uitgekomen en inmiddels ben ik al een jaar member en ga ik nu mijn derde traject in.

De reden waarom ik blijf is mede ook omdat ik mij er gewoon thuis voel, de sfeer is goed! Ik sta nu niet in een krachthonk met ‘anabolen’ of in een grote sportschoolketen waar de motivatie er voor mij niet is.

Ik heb een andere personal trainer gehad, maar daar was de fysieke uitdaging voor mij te laag. Bij Onne en Nes had en heb ik een goed gevoel. Het leuke bij Deducated is ook dat iedereen er ook echt met een bepaald doel naartoe gaat. Niet iedereen heeft per se hetzelfde doel  maar door samen trainen, kletsen en de workshops kom je er van elkaar achter wat ieders doelen zijn.”

Wat was (of is) je doel?

“Ik ben van stevig naar een gezond lijf gegaan, waarin ik mij weer prettig en fit voel. Een goede bijkomstigheid is die 15kg die ik daarbij ben afgevallen. Ik kan nu zelfs pull ups doen en grote gewichten tillen. Het is leuk en motiverend om die progressie te zien.”