Personal trainer Nieuwegein

Groepsfoto Deducated 03

Deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Personal training Nieuwegein

Wil je doelgericht werken aan een gezonder en fitter leven? Ontdek de voordelen van personal training van Deducated. In deze sportschool vind je geen loopbanden, maar train je met vrije gewichten. Ontdek de kracht van efficiënte krachttraining met 1-op-4 personal training. Een betaalbaar en uniek concept in de regio van Nieuwegein met een perfecte balans tussen fitness, coaching en lifestylebegeleiding.

Personal trainer in omgeving Nieuwegein

Woon je in Nieuwegein en wil je beginnen met fitness? Dan ben je al in 15 minuten in de Deducated Gym: in Utrecht Centrum of Lage Weide. Fitnessbegeleiding werkt hier net even anders. Tijdens het uur dat je sport, train je gelijktijdig met maximaal 3 andere gelijkgestemden. Heb je hulp nodig tijdens je work-out? Dan kan je altijd rekenen op fitness coaching van een gecertificeerde personal trainer.

"

deducated

Werk op een motiverende manier aan je fitness

Deze vorm van 1-op-4 fitnesscoaching motiveert. Tijdens je training werk jij je persoonlijke trainingsschema af, waardoor je in alle rust kan werken aan je houding en techniek. Wil je advies inwinnen over afvallen of loop je tijdens de krachttraining even vast? De personal trainer staat voor je klaar. Bij Deducated vind je dus een ideale mix tussen zelfstandigheid en begeleiding. Maak kennis met deze nieuwe methode van personal training in de regio van Nieuwegein!

Betaalbaar sporten voor een vast bedrag

Personal training duur? Niet bij Deducated. Je start met een 6-maanden-traject: hier betaal je omgerekend €349 per maand voor. Personal trainingen bij andere sportscholen kosten zo’n 60-80 euro per uur. Ga je 2 keer per week? Dan betaal je maandelijks al snel minimaal 480 euro. Ons tarief is dus stukken voordeliger en is ook inclusief:

^

Personal training 1:4 (2x per week)

^
Vrij trainen in de gym (ma-zo, 08.00 – 22.30 u)
^

Douche met handdoek, shampoo en douchegel

^
Vers fruit, koffie en thee
^

Leefstijlcoaching via Google Meet of face to face

Zonder stress en op je gemak sporten

De sfeer bij Deducated is een belangrijke reden waarom veel sporters uit de regio van Nieuwegein voor ons kiezen. In een reguliere gym kan het nogal spannend zijn om te sporten, vooral als je niet goed weet wat je moet doen. In het krachthonk heb je soms te maken met toxic masculinity. Bij ons is er geen sprake van macho- en patsergedrag. Je traint in een klein groepje: je bent dus niet de enige sporter, en tegelijkertijd is het er nooit te massaal of druk.

Waarom Deducated (omgeving NIeuwegein)?

Nieuwe leden starten bij Deducated altijd met een intake en een individueel trainingsplan. Je traint in een vertrouwde omgeving, met een professionele personal trainer en andere enthousiaste sportgenoten. De leefstijl- en voedingscoaching zorgt ervoor dat je gezonder wordt, van A tot Z! Verschillende aspecten komen aan bod: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Reken dus op effectieve krachttraining met bewezen resultaten. Vraag een vrijblijvende intake aan en word ook lid!

Veelgestelde vragen over PT in nieuwegein

Wat kost personal training?

Personal training bij Deducated kost omgerekend 80+ euro per week. Dit is zeer betaalbaar, gezien het feit dat leefstijlcoaching normaal al zo’n 80 euro per uur kost (bij Deducated is dit inbegrepen). Verder krijg je ook toegang tot vrij trainen op elk moment van de dag, waardoor je niet extra hoeft te betalen voor de sportschool.

Hoelang duurt het personal training-traject?

Als je begint, train je 2x per week gedurende de eerste 6 maanden. In de tweede fase, die in principe 3 maanden duurt, train je 1x per week. In de laatste fase (Open Gym) train je nog zelfstandiger en heb je 1x per maand personal training.

Is Deducated makkelijk te bereiken vanuit Nieuwegein?

Ja, we hebben 2 gyms in Utrecht en deze zijn ook goed bereikbaar met de auto. Als je in Nieuwegein woont, ben je in ongeveer 15 minuten bij de gym. Bij de locatie nabij Maarssen en in Wittevrouwen is er ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden Nijverheidsweg

Openingstijden
Maandag 08:00 - 22:30
Dinsdag 08:00 - 22:30
Woensdag 08:00 - 22:30
Donderdag 08:00 - 22:30
Vrijdag 08:00 - 22:30
Zaterdag 08:00 - 22:30
Zondag 08:00 - 22:30

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek.

Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen.

Achteraf gezien een topbeslissing van mij! “

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren. Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym. Deducated is een aanrader!!!”

!