Groepslessen Utrecht

Groepsfoto coaches Deducated Utrecht

Deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Groepslessen in Utrecht

Bij Deducated geloven we in de kracht van samen trainen. In kleine groepen met maximaal 3 andere sporters motiveer je elkaar. Onze groepslessen worden begeleid door een personal trainer en vinden plaats tijdens een vast tijdslot (ochtend of avond). Uniek: bij ons volg je altijd eigen op maat gemaakte trainingsschema. Heb je vragen? Je trainingscoach staat dan direct klaar met advies en uitleg over de oefeningen.

Trainen in groepsverband + personal trainer

Bij Deducated traint elke groep (max. 4 personen) met een personal trainer. In tegenstelling tot traditionele groepslessen zoals bij een andere sportschool, vind je hier geen standaard workout maar train je volgens je eigen schema. Om het lichaam te krijgen dat jij voor ogen hebt, zijn lessen zoals fatburning, core training en BBB niet nodig. Wat je wel gaat helpen, is goede voorlichting. Dit, in combinatie met personal training en krachttraining, vormt bij ons de succesformule.
"

deducated

Groepslessen vinden alleen binnen plaats

We krijgen vaak de vraag of de groepslessen ook buiten plaatsvinden. Het antwoord is: nee, en dit is een bewust keuze. Buiten trainen is relatief minder veilig, afhankelijk van het weer en biedt minder privacy. Binnen in de gym staan alle middelen die we nodig hebben om kwalitatief goede trainingen te kunnen geven. Tijdens je 60-minuten-les weet je altijd precies waar alle krachtapparaten en trainingsinstrumenten staan. Lekker efficiënt sporten dus!

Groepslessen bij Deducated: dit krijg je ervoor terug

Je begint met een Kick Off-sporttraject van een halfjaar, waar je omgerekend €349 per maand voor betaalt. Voor 60 minuten personal training betaal je bij andere gyms zo’n 50 tot 150 euro per uur, maar bij ons ben je extra betaalbaar uit. Tijdens de Kick Off train je 2x per week in groepsverband en onder begeleiding van een PT (1-op-4 coaching). Dit bedrag haal je er dus zo uit.

Sport gezellig samen in comfort en luxe, voor een all-in tarief. Tijdens de Kick Off krijg je:

^

Groepslessen: 2x per week + personal trainer

^
Onbeperkt vrij trainen (ma-zo, tussen 8.00 – 22.30 uur)
^

Douches, handdoeken, shampoo en douchegel

^

Fitness-schema op maat

^

Persoonlijk voedingsadvies

^

Geregeld leerzame workshops

^

Coaching via Google Meet of face to face

^

Fruit, koffie en thee

Interesse? Boek nu je gratis intake!

Ben je benieuwd of Deducated wat voor jou is? Reserveer nu je gratis intake! Tijdens dit 100% vrijblijvende gesprek kijken we samen naar jouw fitnessdoelen. Je krijgt antwoord op al je vragen. Ook kom je meer te weten over een gezonde leefstijl, eetpatroon en de voordelen van krachttraining. We zien je graag terug tijdens de rondleiding aan de Nijverheidsweg of aan de Poortstraat!

Veelgestelde vragen over groepslessen bij Deducated

Wat kosten de groepslessen bij Deducated?

De kosten hangen af van het pakket/traject (3 opties) en dus van hoe vergevorderd je bent met het sporten. Je doorloopt in totaal maximaal 3 fases. Tijdens de beginnersfase van 6 maanden betaal je €349 per maand. De twee vervolgfases kosten respectievelijk €199 en €99 per maand.

Hoeveel groepslessen worden er per week gegeven?

Er worden wekelijks tientallen lessen in groepsverband gegeven. In de ochtend zijn er 3 tijdsloten (elke dag behalve op zondag): 08.00 tot 12.00 uur. In de late middag/avond zijn er 5 tijdsloten (7 dagen per week): tussen 16.30 en 21.30 uur.

Waar en wanneer vinden jullie groepslessen plaats?

De groepslessen vinden plaats bij onze gym in Maarssen of Wittevrouwen. Er zijn diverse tijdsloten waar je uit kan kiezen: tussen 08.00 tot 12.00 uur (niet op zondag) + 16.30 en 21.30 uur (7 dagen per week). Deze vinden structureel en op afspraak plaats. Als je onregelmatige tijden werkt, dan zijn er eventueel ‘flex-tijdsloten’ waar je je voor kan aanmelden.

Waarom groepslessen nemen?

Hier heb je alle ruimte om aan je fitnessdoelen te werken. We coachen je naar een gezonde, goed gestructureerde leefstijl zodat jij jouw sportroutine moeiteloos kan integreren in je werk- of gezinsleven. Samen sporten in een klein groepje (met personal trainer) motiveert en geeft je een extra stimulans.

Openingstijden Nijverheidsweg

Openingstijden
Maandag 08:00 - 22:30
Dinsdag 08:00 - 22:30
Woensdag 08:00 - 22:30
Donderdag 08:00 - 22:30
Vrijdag 08:00 - 22:30
Zaterdag 08:00 - 22:30
Zondag 08:00 - 22:30

AL MEER DAN 250 MEMBERS GINGEN JE VOOR

Lisette

Google-review

“Een superfijne, compacte sportschool met fantastische, ervaren, duidelijke en geduldige trainers. Naast de fijne manier van trainen ben ik ook heel blij met de “mentale coaching” die gegeven wordt.

Verder wil ik Nes en Onne complimenteren met de áltijd snelle oplossingen, innovatieve ideeën om – nu bijvoorbeeld tijdens deze Corona periode – áltijd positief en vol motivatie door te blijven gaan.

Ze hebben duidelijk alles over voor de leden. En dat siert ze! 😊 Bedankt!!!”

MICHEL

Google-review

“Ongeveer een jaar geleden belde ik Deducated voor een intake gesprek.

Tijdens dit gesprek met Nes werd mij een hoop duidelijk en heb ik meteen de knop doorgehakt. Ik ging met Deducated een commitment aan en zou beginnen om met mijzelf aan de slag te gaan om zo een duurzame verandering tot stand te brengen.

Achteraf gezien een topbeslissing van mij! “

CAROLA

Facebook-review

“Onne en Nes hebben mij geleerd dat als je de mindset ‘duurzaam’ kan innemen dat je dan je doel zult bereiken. Je moet af van het snel, snel, snel! Met geduld en de nodige discipline bereik je zo veel. Echt, voordat je het weet boek je juist een mooi resultaat dat lang blijft. En je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien is het lekkere dat de dingen die je eet, jij zelf bepaald! Niks geen dieetvoeding maar ‘gewoon’ gezond. Ook dat ga je leren. Hoe lekker is het dat je kan zeggen:” ik ga even lekker sporten” zeker omdat het ook nog eens gezellig is in de gym. Deducated is een aanrader!!!”

!