Coaching

WIL JE STERKER, FITTER, BETER, VITALER EN GEZONDER WORDEN? WIJ GAAN SAMEN MET JOU WERKEN AAN JOUW GEWENSTE RESULTAAT!

deducated

100% VRIJBLIJVEND – GRATIS INTAKE

Coaching op Training, Voeding en Leefstijl / Gedrag

Je komt minimaal 2x per week bij ons trainen. Door ons fantastische team van trainers wordtje geholpen bij je trainingstechnieken, ze motiveren je en zullen ervoor zorgen dat je elke keer beter wordt. We stellen jouw plan op en elke keer dat je bij ons traint ben je efficiënt bezig en kun je altijd terugvallen op je trainer die je overal bij zal helpen. In eerste instantie stippelen wij alles voor je uit, om gaandeweg te merken dat je steeds zelfstandiger wordt.

Trainen is het minst spannende deel van ons 6 maanden programma. Want we staan erbij. Het enige wat jij hoeft te doen is langs te komen. De rest pak je samen met je trainer op. Je traint in een comfortabele en veilige omgeving waar je serieus traint, en waar het fijn is om te zijn. De sfeer die er onderling is bij de members voelt als een warm bad. Toch fijn als je ergens minimaal 2 keer per week bent.

Door dit alles hou jij een mentale bandbreedte over voor het meest uitdagende deel van je programma: Je leefstijl.

Wat ons concept uniek maakt is dat we je intensief begeleiden op het vlak van voeding en leefstijl. Dit onderdeel van je programma is net zo belangrijk als het trainingsdeel, alleen vraagt dit ook om input van jou. Hierdoor kunnen we samen werken aan je individuele doelen en resultaten.

We kunnen met recht zeggen dat we het enige concept zijn die zoveel tijd en aandacht besteden in de leefstijl coaching buiten het trainen om. Je hebt zeker in het begin om de 2 weken een coachingsgesprek. Daarin beginnen we met het onderzoeken van jouw gewoontes, voedingspatroon etc. Er is niet 1 advies wat we meegeven. Een moeder met 3 kinderen met een full time baan heeft andere behoeftes en uitdagingen dan iemand die alleen woont en met niemand rekening hoeft te houden.

Jij hebt al een leefstijl! Een leefstijl is meer dan alleen voeding en sport. Leefstijl is allesomvattend, het is je slaap, je ontspanning, je glaasjes wijn in het weekend (of misschien net te vaak doordeweeks) en je ontspanning. Kortom, alles wat jij doet in je leven kun je scharen onder je leefstijl. Het kan alleen zijn dat je leefstijl op sommige vlakken jouw doelstelling niet ondersteunt. Daar moet daarom aan gewerkt worden!

Wanneer mensen over leefstijl nadenken is dat vaak in de volgende gevallen:

Z

Je begint te merken dat de balans bijvoorbeeld net te veel aan de kant van borrelen en etentjes zit en dat er daardoor zachtjes aan de kilootjes oplopen.

Z

Je bent langere tijd inactief geweest door een blessure of door corona, waardoor je jezelf niet meer in actie krijgt.

Z

Je bent in de loop der jaren steeds zwaarder geworden en je weet niet hoe je zelf het tij moet keren.

Z

Je bent opgegaan in de drukte van het gezinsleven, hard werken om alles op te bouwen en hebt daardoor weinig voor jezelf gezorgd.

Z

Je bent na je zwangerschap nooit meer echt lekker in je vel gaan zitten.

Z

Je hebt een zittend beroep gekregen, bewegen is een uitdaging en je ervaart ongemakken door een slechte lichaamshouding.

Voel je weer krachtig en energiek

De meeste mensen willen een sterk lichaam en een goede houding. Ze willen geen powerlifters of bodybuilders zijn. Ze willen zich energieker en krachtiger voelen. Zowel mentaal als fysiek. Ze willen er beter uitzien en zich wat meer sexy voelen. Ze willen geen pijntjes en ongemakken. Ze willen zich gezond voelen. Ze willen het gevoel hebben dat ze goed voor zichzelf zorgen. Het is onze missie om mensen hierbij te helpen en te ondersteunen, met onze kennis, expertise en passie.

Dit betekent overigens niet dat je hele leef- en voedingspatroon rigoureus omgegooid hoeft te worden. Er zijn vast dingen die je nu al heel goed doet, er zijn misschien zaken die je doet die niet helemaal in de juiste context staan doordat je misschien niet genoeg weet over de energiebalans of hoe het werkt met voeding. Er zijn zaken die beter kunnen. Dat gaan we samen in kaart brengen en met kleine makkelijke aanpassingen proberen we grote winsten te boeken in o.a. je voedingspatroon zodat we die meer af kunnen stellen op jouw doelstelling en jij dit uiteindelijk duurzaam kan maken voor jezelf.  We/jij gaan werken aan het ontwikkelen van kleine gewoontes die grote impact zullen hebben op wat je dan ook wilt bereiken met het aanpassen van je leefstijl. In een omgeving waar iedereen werkt aan het elke dag een beetje beter worden met de hulp van onze leefstijl coaches en trainers.

Klinkt dit als wat jij nodig hebt of zoekt?

Ben je nieuwsgierig naar hoe we jou daarbij kunnen helpen? Je kan altijd het intake formulier invullen of een whatsapp bericht sturen. Met een korte intake aan de telefoon, kunnen we samen bepalen of het zinvol is om een vrijblijvende intake bij ons in de gym in te plannen. Wat ons betreft ben je meer dan welkom om nu eens echt aan jezelf te werken in een integraal programma.

Plan nu je gratis intake in!

!