Erwin

- 16 Kilo

Dit is Erwin Miltenburg! Erwin klopte voor de zomer bij ons om aan zijn lichaam te werken. Hij was het beu om telkens in de spiegel te zien dat zijn lichaam niet klopte bij zijn energieke persoonlijkheid: dat moest anders. Hij was pas 47 en moet dus nog jaren sterk en vitaal door het leven, en daarnaast is het ook erg fijn dat je je niet druk hoeft te maken als je shirtje uitgaat op het strand. We maakten samen zijn doelstelling concreet, waarbij hij inzette op 10kg eraf voor de kerst. Onze vraag was of hij niet voor zijn zomervakantie al in een goede shape wilde zijn. “Zo snel? Kan dat dan?” Zeker kan dat! Bij Deducated is het mogelijk om zeer snel resultaat te behalen.

Erwin gaf zelf als doel aan om 5 kilo te verliezen, maar samen besloten we dat 8kg ook haalbaar zou zijn. Het mooie was dat Erwin vanaf begin af aan zijn doel niet uit het oog verloor. Samen met Erwin bouwde we een duurzame levensstijl op: goed trainen, voeding bijhouden en vooruitplannen. Uiteindelijk resulteerde dit als snel in ruim 12kg gewichtsverlies, met daarnaast ook nog een opbouw van spiermassa en spierkracht. Dit heeft zich allemaal afgespeeld binnen enkele maanden.


Erwin stopte hier echter niet; toen hij resultaat begon te zien wilde hij meer. Hij wilde de beste versie van zichzelf worden. Inmiddels is hij voor deze zomer al 16kg afgevallen, en focussen we samen met hem nu op het opbouwen van spiermassa. Dit doen wij door het trainingsprogramma nog beter op hem af te stellen en alle variabelen te perfectioneren. Want dit kan ook bij Deducated, alle kennis en ervaring is in huis om voor het maximale te gaan. Inmiddels heeft Erwin zijn testsessies afgerond en traint hij nu volgens een compleet geoptimaliseerd schema. Wij weten zeker dat Erwin ook daarin weer hoge ogen gaat gooien. Erwin is voor ons een schoolvoorbeeld die laat zien dat leeftijd echt een getal is en dat wanneer je op de juiste manier traint, de juiste voeding tot je neemt en een goede lifestyle hanteert, je geen spiermassa hoeft te verliezen op latere leeftijd, maar zelfs heel goed op kunt bouwen en zo een kwalitatief mooi leven kan blijven voortzetten.