Wie zijn we

Wie zijn we

Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen met een duurzame verandering van levensstijl.

Wij zijn Deducated, een Personal Gym aan de rand van Utrecht. Bij Deducated helpen wij mensen naar een duurzame lichaamstransformatie
(minder vet en hetzelfde of meer aan spier) door middel van Personal Training en 1-op-1 online en offline coaching.

Wij zijn een kleinschalige Gym, waar alles aanwezig is om optimaal te kunnen werken aan de wensen die onze klanten hebben.


Onze Members hebben allemaal één ding gemeen: Deducated! Dit wil zeggen dat zij willen werken aan zichzelf en zoveel mogelijk willen leren van het traject. Willen werken is nodig om mooie resultaten te behalen. Wij begeleiden onze Members op het gebied van: training, voeding en levensstijl.

Personal Training betekent bij ons ook daadwerkelijk Personal. Het gehele traject is afgestemd op jou als persoon. Je krijgt een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema, en wordt persoonlijk begeleid tijdens de trainingen, maar ook op het gebied van voeding en levensstijl. Bij Deducated staan wij voor evidence-based begeleiding, gericht op rationele keuzes maken aan de hand van de beste wetenschappelijke informatie beschikbaar. Wij voorzien de Members van bruikbare informatie om zodoende optimaal resultaat te behalen.

Bij Deducated is kleinschaligheid erg belangrijk, en mede daarom is de Personal Gym voor velen ook een tweede thuis geworden. Bij Deducated is er genoeg ruimte om hard te trainen, maar er is ook een bar, werkplek en lounge, waar de Members onder het genot van een goed kopje koffie lekker kunnen kletsen na een zware training.

Omdat er wekelijks veel tijd wordt besteed in de Gym vindt Deducated het belangrijk dat er een goede band wordt opgebouwd met de Members.

Er worden dan ook regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals workshops, barbecues en de beruchte ‘Deducated-Games’.


Wil jij echt resultaat? Wil jij weten wat jij moet doen? Wil jij werken aan jezelf?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake.

Blog

Lees meer over onze trainingstips, lekkere gerechten en de juiste feiten die je helpen bij het verliezen van gewicht en je een stuk fitter te laten voelen.

Facebook

Bezoek onze Facebook pagina en kom alles over ons te weten en wat wij aan het doen zijn. Stel ons live vragen en deel onze pagina.

Instagram

Bekijk de foto's van onze Gym en neem een kijkje tijdens onze trainingsdagen. Zie foto's van deelnemers die afvallen en werken aan spieropbouw.