DE TRANSFORMATIE VAN LAURA

Het verhaal van Laura

Laura kwam een half jaar geleden langs bij Deducated. Ze had erg goede resultaten gezien bij haar vader Erwin en wilde dat zelf nu ook!

Laura is een drukke ondernemende dame van 20 jaar. Naast haar studie, werkt ze en heeft ze een druk sociaal leven. Daardoor verschoof het sporten en letten op haar voeding steeds meer naar de achtergrond. Juist omdat ze op het vlak van werk en studie zo uitblinkt en altijd het beste uit zichzelf haalt voelde Laura zich niet comfortabel meer in haar lichaam. Ze zag en voelde dat het niet de goede kant op ging maar wist niet hoe ze het tij kon keren.

Daarnaast voorzag ze dat het alleen maar erger zou worden. Dit wilde ze niet laten gebeuren. In plaats van te diëten besloot ze om het net zoals ze haar werk en studie te benaderen en ervoor te werken. Ze gaf het een prioriteit in haar al drukke bestaan. Met als gevolg dat ze binnen het eerste half jaar 13 kilo blijvend kwijt is. Het sporten zit er nu echt in en is onderdeel geworden van haar lifestyle. Ze voelt zich energiek, fit en sterk. Ook kan ze met een meer dan gerust hart lekker genieten aan het water in haar bikini. Daarnaast blijft ze een half jaar langer bij ons trainen en gaan we werken aan haar volgende doelstellingen.

Wat een resultaat heeft ze neergezet!! Gewoonweg prachtig. De familie Miltenburg is klaar voor de zomer!! Wij noemen Laura (zeker na deze foto) onze hesjtek Fitgirl. We vinden het bewonderenswaardig om te zien hoe ze altijd alle feedback ter harte nam en hiermee aan de slag ging. Naast alle stedentripjes, feestjes (het blijft een gezonde student) wist ze toch een goede balans te vinden en focus te houden.

Daarnaast is ze ook direct aan de slag gegaan met het bereiden van lekkere recepten om zo ondanks dat ze in een afvaltraject zat toch lekker te eten en er haar eigen feestje van te maken. In de gym is ze erg sociaal en echt altijd vrolijk en geïnteresseerd in iedereen. Heerlijk dat je nog blijft en op naar nog meer mooie resultaten!! Wij van Deducated zijn onwijs trots op de super resultaten die deze mooie en jonge vrouw heeft neergezet!!