Recensies

Recensies

Lees hier de verhalen van echte mensen

Wil je ons waarderen, klik dan op onderstaande link om naar onze Facebook recensie pagina te gaan.

Ga naar Deducated Facebook recensie pagina.

Roland Kahn

Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen te trainen met Onne (nog voor de oprichting van zijn bedrijf Movemore, later Deducated), nadat ik herstelt was van een zware hernia operatie. We trainen 3 keer per week, waarbij hij met humor, zeer motiverend en altijd oplettend zorgt dat ik mijn grenzen verleg. Hij brengt de nodige kennis en variatie waardoor je steeds scherp gehouden wordt.

Ik kan Onne en zijn werkwijze bij Deducated aanraden want, Trainen met Onne is plezier, resultaat, inspanning en ontspanning. Wij zijn vrienden voor het Leven!

Patricia Saffrie

Nooit gedacht dat ik dit écht leuk zou vinden.... maar na de eerste training was ik al enthousiast en gemotiveerd!
Een fijne plek met lieve mensen waar persoonlijke en professionele begeleiding hoog in het vaandel staan. Met veel plezier trainen in een fijne gym. Resultaten kwamen al vrij snel! Zit nu echt lekker in mijn vel....Thanks!!

Cheyenne Bernardus

Jullie zijn echt toppers, heb daar heerlijk getraind, onder begeleiding van goed opgeleide coaches. Ze geven je een schema wat goed bij jouw doelstelling past en weten je te stimuleren om steeds een stapje verder te gaan.

Daar trainen voelde als thuiskomen. Ze geven je echt een warme deken. Je kan daar lekker jezelf zijn en voelt je heel veilig. Dank voor de mooie periode.
Mocht je op zoek zijn naar goede PT, dan ben je bij Deducated aan het juiste adres.

Erwin Miltenburg

De afgelopen jaren heb ik al bij meerdere sportcentra een start gemaakt, en evenzoveel keer ben ik na een korte periode weer gestopt. 3 maanden geleden gestart bij Deducated en train nog steeds frequent 3 keer per week! Tijdens de intake mijn doelstellingen gedeeld maar die bleken niet realistisch, Onne was ervan overtuigd dat het meer, sneller en beter kon. En hij heeft gelijk gehad, 6 maanden eerder dan gepland heb ik mijn doelstelling gehaald. Als je echt je doel wil bereiken en de trainingen, voedingsadviezen en tips van Onne, Nes en Michael opvolgt is alles mogelijk. Iedereen met een doelstelling kan ik Deducated aanraden!

Patricia Henderson

Super tevreden met Deducated, persoonlijke benadering, maar dan ook echt heel specifiek op jouw wensen en doelstellingen gericht. Ook goed rekening houdend met blessures zoals in mijn geval. Daarbij onwijs leuke mensen en ik heb voor het eerst echt iets bereikt met trainen, alle lof voor Onne, Nes en Michael. Heb je een doelstelling, ben ik ervan overtuigd dat zij je ook kunnen helpen, buiten je eigen overtuiging natuurlijk!

Aimée van Elburg

Super professionele begeleiding die je stimuleert en motiveert t uiterste van jezelf te vragen zonder jezelf te overnemen.
Ben nu ruim 4 maanden aan het trainen bij Deducated, ben ruim 10 kilo afgevallen, zit letterlijk lekkerder in mijn vel, maar ook in mijn koppie! Zonder twijfel aan iedereen aan te raden!

Ingeborg Mastenbroek

Al jaren deed ik 3 keer per week groepslessen in de sportschool. Ik voelde me goed maar wist dat m'n lichaam er beter uit zou kunnen zien met deze frequentie. Afvallen was voor mij niet nodig maar strakker worden was mijn doel. Onne geeft goeie uitleg, schept een realistisch beeld en is een enorme motivator geweest voor mij. Binnen enkele weken begon ik verschil te zien terwijl ik minder tijd kwijt ben wekelijks. Als je echt wat wil bereiken is deducated een aanrader!

Renske Bosman

Nu ruim een jaar aan het trainen bij Deducated en bijna 20 kg kwijt! Eerst eigenwijs zijn en het op mijn eigen manier willen proberen, maar door toch de tips en handvatten van de coaches op te zijn gaan volgen ben ik gaan afvallen. En ja, soms krijg ik een schop onder mijn kont, omdat ik terug dreig te vallen in oude patronen. Dat heb ik nu helaas nodig...
Zij kunnen het niet voor je doen, je doet het echt zelf! Met de hulp en ondersteuning van de coaches!
Onne, Nes en Michael heel erg bedankt en met jullie support gaan de 11 kg die er nog af moeten er ook af!

Tessa Jongerius

Professioneel, vriendelijk, advies op maat en een super toffe plek!
Hier kunnen andere gyms nog wat van leren. Kan niet wachten tot jullie kleding klaar is!

Femke de Jong

Alles wat je als serieuze krachtsporter (en/of iemand met serieuze doelen) nodig hebt is hier in huis!
Bij Deducated geen trainingen 'om maar bezig te zijn', maar effectief en efficiënt trainen voor resultaat met veel persoonlijke aandacht.
Geen buikspier kwartiertjes of tig cardio-toestellen, maar functioneel (en plezierig) trainen. Van cable machines tot meerdere squat rekken tot een breed scala aan microplates en weerstandsbanden tot een heel toffe power sled, alles is aanwezig.
Wat ik ook sterk vind is dat er gewerkt wordt met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak en rekening gehouden wordt met ieders individuele niveau, zodat ook minder gevorderde krachtsporters zich welkom voelen en mee kunnen komen in de trainingen.
Een kleine waarschuwing: nadat je Deducated gewend bent wil je niet meer anders. ;).

Marjolijn v/d Sleen

Sporten is in mijn leven erg belangrijk. Niet alleen om me fit te voelen maar ook om gezond te blijven. Hoewel ik zelf vaak sportte zag ik geen vooruitgang, daarom ben ik in juli 2011 met personal training begonnen.

Onne heeft mij geholpen mijn doelen te bereiken. Zo ben ik o.a. binnen 2 maanden 10cm op mijn taille kwijtgeraakt. Hij begeleidt me erg goed en zorgt ervoor dat elke les weer uitdagend is. Hij kijkt naar het totaalpakket, want naast de begeleiding geeft hij je ook voedingsadvies.

Ik kan trainen bij Deducated aanraden, omdat iedereen die van sporten houdt af en toe ook wat extra begeleiding nodig heeft, om je lichaam in topvorm te houden. Ik waarschuw wel, want als je eenmaal bent begonnen met trainen bij Deducated, je niet meer zonder kan.

Kaj van den Dool

Alle kennis is hier aanwezig. Een zeer persoonlijke prettige manier waarop je coached wordt!
Aanrader!

Blog

Lees meer over onze trainingstips, lekkere gerechten en de juiste feiten die je helpen bij het verliezen van gewicht en je een stuk fitter te laten voelen.

Facebook

Bezoek onze Facebook pagina en kom alles over ons te weten en wat wij aan het doen zijn. Stel ons live vragen en deel onze pagina.

Instagram

Bekijk de foto's van onze Gym en neem een kijkje tijdens onze trainingsdagen. Zie foto's van deelnemers die afvallen en werken aan spieropbouw.