Join the family

‘Know better, be better’.

Wij zijn ervan overtuigd dat je resultaat sneller behaalt als je het begrijpt. Alles is wetenschappelijk onderbouwd en op maat gemaakt, voor jou. Of je nu wilt afvallen of juist spiermassa wilt opbouwen. We zorgen ervoor dat jij (weer) trots op jezelf bent, je goed voelt, van binnen en van buiten.

 

Programmas

Speciaal voor jou hebben we al onze programmas uitgerust met de hoogste mate van comfort. Dat betekend 1 op 1 starttraining, maandelijkse 1 op 1 coachingsgesprekken en Rituals in de douche

Onbeperkt vrij trainen

 Als we open zijn ben je altijd welkom om te komen trainen. Train zo vaak als je wilt en wanneer het jou uitkomt. Ook als je geen Personal Training sessie hebt gepland. Zo heb je zelf in de hand hoe vaak je traint.

1 op 1 / 1 op 4

Wat je te wachten staat? Een DEDUCATED team met gedreven coaches én members dat jou graag helpt bij het bereiken van jouw gewenste resultaat. Jouw ideale lichaam en levensstijl zijn realistischer dan je denkt. Met intensieve persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat jij al je doelen behaald.

Persoonlijk trainingprogramma

Ieder mens is verschillend. Daarom hoeft wat werkt voor een ander, niet voor jouw lichaam te werken. En andersom. Bij Deducated hebben we alle wetenschappelijk kennis in huis om een trainingsprogramma voor je op te stellen dat perfect bij je past.

antwoord op al je vragen

We staan 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur ons simpel een mailtje of kom langs tijdens het inloopspreekuur