investeer in jezelf

Start jouw journey

Personal Training
bij Deducated

Hoe werkt Deducated?

Ben je geïnteresseerd in sporten bij ons, maar heb je nog geen idee wat je te wachten staat? Om je alvast een beeld te geven, hebben we daarom een stappenplan voor je gemaakt. Dit stappenplan geeft alles weer: vanaf het moment dat je contact met ons zoekt tot aan het einde van je traject(en).

1. Vrijblijvende intake

Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij telefonisch contact met jou op. We bespreken of je bij Deducated gaat vinden wat je zoekt. Bij interesse word je uitgenodigd voor een vrijblijvende intake, waarbij je nergens voor hoeft te tekenen. We maken graag wederzijds kennis, brengen je doelstellingen in kaart en laten je (de sfeer van) Deducated zien. Als jij enthousiast bent, maken we een offerte op. En die sturen we vervolgens naar je huis, zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken.

2. 1-op-1 sessie

Wanneer jij akkoord bent met de offerte, maken we een afspraak voor een 1-op-1 training met een van onze coaches. Tijdens deze training ligt de focus helemaal op jou en nemen we samen het trainingsschema en de app door. Ook kijken we hoe jij beweegt.

3. know better

Je traint vervolgens in groepen van 1 op 4. De coach leert jou om zelf goed te kunnen trainen. Bij alle sporten leer je namelijk écht hoe je een sport moet uitoefenen. Zou je dan bij krachttraining afhankelijk moeten zijn en blijven van een trainer? Wij vinden van niet. De oefeningen, effecten en spiergroepen leer je helemaal zelf kennen en begrijpen.

4. voeding

In de eerste twee weken heb je je voeding bijgehouden en je oefeningen gedaan. Je voedingspatroon is inzichtelijk. Na die twee weken krijg je een startgesprek, waarbij we je een caloriebudget geven. Ook geven we tips en tricks hoe je je daar aan kunt houden.

5. Coaching

Na één maand krijg je een individueel coachingsgesprek, waarbij we samen kijken of het lukt met bijvoorbeeld het caloriebudget. Je hebt daarna iedere maand recht op een coachingsgesprek. En je kunt natuurlijk altijd per mail vragen stellen aan alle trainers.

KNOW BETTER, BE BETTER

Doelen

Dit eerste traject is gericht op het veranderen van bepaalde gewoontes, vetverlies, echt leren trainen en bewust worden van je voeding. Door deze stappen staat de basis in ieder geval goed. Gedurende het eerste traject kunnen we aan alle knoppen draaien. Bijvoorbeeld omdat je doelstellingen veranderen. In het tweede traject krijg je voornamelijk inzicht in het behouden van die nieuwe gewoontes. ‘De puntjes op de i zetten’, zodat je het straks ook zelf in de sportschool kunt.

Al meer dan

members gingen je voor.

  Extra’s

  Naast de trainingen kun je een aantal workshops volgen over voeding en motivatie. Die workshops zijn maandelijks en daar hoef je niet extra voor te betalen. Daarnaast krijgen we een gezondheidspsychologe in huis. Zij is er voor de members die een verstoorde houding met voeding hebben of waarbij het niet lukt om af te vallen. Vaak zijn er meerdere redenen, naast eten ‘gewoon erg lekker vinden’. Ook zij helpt jou hier graag bij!

  Wat verwachten we van jou?

  Dedication! En daarnaast lever je dagelijks je gewicht, wekelijks je omtrekken en maandelijks foto’s aan. Je monitort zelf je trainingsresultaten in de app: hoe veel gewicht heb je bij een oefening gebruikt en hoe veel herhalingen deed je? Wij monitoren vervolgens of alles volgens plan gaat.

  %

  Klaar voor resultaat?

  Wacht niet langer, vul onderstaand formulier in en zeg “JA!” tegen jouw droomlichaam