Doelen

Doelen

Onderwerpen waarmee wij mensen helpen.

Deze pagina is bedoeld om je inzicht te geven in enkele doelen waarvoor de mensen bij ons aankloppen.

Staat er geen doel bij waar jij je in herkend, wees gerust ook met jou willen we graag kijken of we je verder kunnen helpen bij jouw specifieke doel.
Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou eventueel kunnen helpen.


Ik heb overgewicht en wil graag zwanger raken.

Natuurlijk zijn er veel factoren die bepalen of jij (makkelijk) zwanger raakt of niet en wij zeggen zeker niet dat we daar invloed op hebben binnen Deducated. Wat wel een feit is dat wanneer je met overgewicht kampt, dit het zwanger worden niet bevorderd.
Om hier verandering in te brengen is wel onze specialiteit.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen bij het kwijtraken van jouw overgewicht.

Hoe vervelend is het wanneer de zomervakantie in volle gang is en je wordt voor de zoveelste keer mee gevraagd om lekker aan het water van de zon te gaan genieten, maar je moet weer een smoes verzinnen om niet te gaan. Niet omdat je niet wilt, gewoon omdat je niet durft. Niet alleen jij maar ook je dochtertje van 6 zitten vervolgens weer een dag thuis of lopen in een uitgestorven winkelcentrum.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen om de volgende zomer zonder problemen en omslagdoek in je bikini over het strand te lopen.

Zonder schaamte naar het water in mijn bikini.

Het lukt mij niet om op een juiste en gezonde manier aan te komen.

Heb je al van alles geprobeerd, maar toch kwam je nooit aan? Nou ja je kwam wel aan, alleen niet op de plekken waarop je dat wilde. Ging je bijvoorbeeld meer eten, of aan de shakes om massa op te bouwen en dan bleef je dun alleen nu met een dikke buik.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen om op de juiste manier en plekken aan te komen.

Heel veel vrouwen die een ronder of vrouwelijker figuur willen, proberen dat door meer te gaan eten, probleem daarbij is dat ze daardoor meer vet krijgen en het vet (bijna) nooit daar gaat zitten waar ze het willen. Daarbij als het vet wel op de juiste plekken gaat zitten krijgen ze weer te maken met cellulitis, iets wat vaak ook niet echt gewenst is. Mooie is dat bij vet b je niet bepaald waar het gaat zitten, echter spiermassa kan je wel heel plaatselijk opbouwen. Wat jou dus mooie ronde billen kan geven zonder dat je schouders en armen heel groot hoeven te worden.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen bij het krijgen van mooie ronde vormen.

Ik wil volle ronde billen maar geen brede mannelijke schouders.

Ik heb als man vetopslag bij mijn borst waar ik niet blij mee ben.

Veel vrouwen zouden, als ze een plek mochten kiezen waar al het vet zich zou opslaan direct naar hun borst wijzen. Maar als man zit je er totaal niet op te wachten. Niet getreurd, ook dat vet is gewoon vet en daar kan je dus wat mee doen.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen om van deze vrouwelijke borstvorming af te komen.

Heel vaak denken mensen dat ouder worden nou eenmaal gepaard gaat met een forse afbraak en verval. Wanneer je niets doet breekt het lichaam inderdaad spiermassa af en worden bijvoorbeeld op den duur je botten brozer, echter je kan dit met de juiste training en leefstijl heel goed tegen gaan en zelfs op latere leeftijd kan je lichaam nog prima opbouwen i.p.v. afbreken. Je lichaam past zich gewoon aan op wat jij er wel of niet van vraagt. Zijn die geraniums niet aan jou besteed? Wil jij over vele jaren nog steeds een leuk en actief leven leiden.

Wij vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen bij het strak en krachtig houden van je lichaam.

Ik word ouder, maar ik wil ook over 30 jaar nog krachtig zijn en lekker in mijn vel zitten.

Ik heb een drukke zaak, maar wil over een tijd nog steeds veel werk kunnen verzetten.

Er zijn veel zakenmensen die keihard werken om hun zaak continu te blijven verbeteren of om groei te realiseren. Hartstikke mooi die focus en toewijding, alleen wat je vaker ziet gebeuren. Doordat ze zo opgaan in hun werk het belangrijkste vergeten, namelijk “zichzelf” en de eigen gezondheid. Jaren later komen ze daar vaak achter dat de balans volledig weg is, als ze er al achter komen voordat ze volledig opgebrand zijn, het lichaam verzwakt of heel veel klachten ervaren. En dan is er nog, wat gaan we eraan doen? Want we willen wel de zaak nog een tijd goed voort blijven zetten en ook naast het werk nog de energie, kracht en gezondheid hebben om leuke dingen te ondernemen.

We vertellen je graag in een geheel gratis en vrijblijvend intake gesprek over ons unieke concept en hoe we jou kunnen helpen bij het verkrijgen van een sterker en gezonder lichaam binnen een drukke levensstijl.

Blog

Lees meer over onze trainingstips, lekkere gerechten en de juiste feiten die je helpen bij het verliezen van gewicht en je een stuk fitter te laten voelen.

Facebook

Bezoek onze Facebook pagina en kom alles over ons te weten en wat wij aan het doen zijn. Stel ons live vragen en deel onze pagina.

Instagram

Bekijk de foto's van onze Gym en neem een kijkje tijdens onze trainingsdagen. Zie foto's van deelnemers die afvallen en werken aan spieropbouw.