Deducated blog

Resultaat op lange termijn: een duurzame lichaamstransformatie!


Gepost op 24 oktober 2018 door DEDUCATEDIn de fitnessbranche wordt er vaak gestuurd op resultaat op de korte termijn. Als consumenten in de eerste weken niet direct resultaat zien, zijn zij geneigd om direct te stoppen. Mensen zijn altijd op zoek naar de ‘quick-fix’: snel resultaat zonder al te veel moeite. Maar juist resultaat op de lange termijn is iets wat een Coach of Personal Trainer dient te realiseren met zijn cliënt. Het is belangrijk dat de persoon op de lange termijn gezond en fit door het leven kan gaan. Essentieel daarbij is om een manier van trainen en eten te vinden, die voor lange tijd volgehouden kan worden, en daarmee dus duurzaam is. Voor veel mensen is meer dan vier keer per week trainen en altijd perfect eten niet weggelegd. De manier die werkt voor jou als persoon, is de manier die succesvol is. Hoe vaak kun en wil je sporten per week? Vind je het fijn om in het weekend wat meer te kunnen eten? Welke oefeningen vind je leuk? Bovenstaande vragen zijn allen voorbeelden van vragen die je jezelf kunt stellen, wanneer je een plan gaat maken voor een duurzaam resultaat.


Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of gewoon fitter door het leven wilt gaan, het draait allemaal om het aanleren van nieuwe gewoontes, die in jouw leven passen. Vaker sporten, meer wandelen en gezonder eten zijn allemaal gewoontes die je jezelf aan zou moeten leren om zodoende je resultaat te behalen. Lukt het niet om sommige gewoontes die een gezondere levensstijl bevorderen in te bouwen in jouw leven, dan dien je jezelf af te vragen of dit nut heeft. De kans om terug te vallen in oude patronen en gewoontes is dan groot. Vind je het bijvoorbeeld fijn om ieder weekend uit eten te gaan en alcohol te drinken, zorg dan dat het in je plan past, en dat je hier omheen dus punten aanpast, waardoor het mogelijk is.


Wij bij DEDUCATED staan voor duurzaam resultaat. Resultaat waar je jouw hele leven nog profijt van hebt. Laat ons jou helpen je lichaam te transformeren.