Deducated blog

Lifestyle coaching: mensen op een positieve manier veranderen.


Gepost op 01 november 2018 door DEDUCATEDVoor een duurzame lichaamstransformatie en voor resultaat kan coaching essentieel zijn. Wat je in de Gym doet telt, maar wat je de andere 23 uur doet is nog veel belangrijker. Coaching kan ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, en daadwerkelijk succes behaalt.

Als je jouw lichaam wil transformeren zijn er veel verschillende dingen belangrijk. Je levensstijl moet vaak veranderen, maar iets veranderen wat je al lange tijd op eenzelfde manier doet is een van de lastigste dingen die er is. En dat is niet gek, want het zou voor mensen niet te doen zijn als zij elke dag bewust bezig zouden moeten zijn met alles wat zij doen. Hoe fijn is het dan dat veel dingen op de automatische piloot gebeuren? Hartstikke handig, maar juist dit maakt het veranderen van gewoontes en patronen lastig. Coaching op deze veranderingen kan dus veel opleveren. Waar loop je tegen aan? Wat zou je anders kunnen doen? Kleine tips en antwoorden op vragen die je hebt, kunnen al leiden tot grote verbeteringen.

Motivatie is een terugkerend, maar lastig thema in het veranderen van een levensstijl. Belangrijk is dat prestaties niet afhangen van of je gemotiveerd bent of niet, beter is het om te sturen op gewoontes. Want of je het nu wil of niet, er zal ongetwijfeld een moment voorbij komen waarop je je niet gemotiveerd voelt om te doen wat je eigenlijk zou willen doen. De beste manier is dan om dit soort momenten te kunnen herkennen, en de manier waarop je hiermee omgaat te veranderen. Coaching kan ervoor zorgen dat jij skills aanleert om jouw gedrag bewust te veranderen.

Tijdens een traject bij DEDUCATED staat coaching centraal. Je maakt een transformatie van jouw lichaam mee, maar daarnaast leer je ook enorm veel. Wat zijn goede maaltijden om te eten? Hoe kan ik beter slapen? Hoe kan ik optimaal presteren in de Gym? Wat moet ik doen om vet te verliezen? Hoe moet ik omgaan met demotivatie? Allemaal vragen die gaan over het bevorderen van iemands levensstijl, en waar je een antwoord op kunt krijgen bij DEDUCATED. Het gaat om een duurzaam resultaat, je moet het ook nog kunnen als je niet meer gecoacht wordt. Van je fysieke en mentale transformatie kun je jouw hele leven nog plezier hebben.