Deducated blog

Blog

Lees over ons programma, handige tips en voeding.

Onze topics die wij graag met jullie delen.


Als Personal Trainer moet je een sixpack hebben?

Wat is er nou echt belangrijk om een goede Personal Trainer te zijn?! Dat je zelf aan Bodybuilding wedstrijden hebt gedaan? Dat je een sixpack hebt? Dat je zelf veel succes behaald met je training en voeding? Dat je veel volgers op instagram hebt?

Lees verder

Stress: een grote invloed op jouw gezondheid!

Jouw manager vraagt jou en jouw collega morgen drie zaken af te hebben. Ondertussen heb je nog genoeg andere dingen te doen, en ineens slaat de stress toe: ga je het wel redden? Jouw collega is met dezelfde dingen bezig, maar lijkt kalm te zijn. Hoe kan het dat jij zit te stressen, terwijl jouw collega er niets van lijkt te merken? Stress is een breed, maar vooral een subjectief begrip. Wanneer mensen stress ervaren, gaat het om een subjectieve ervaring van een objectieve gebeurtenis. Mensen hebben de gewoonte om alles wat zij zien en meemaken op een eigen manier te interpreteren, die per persoon kan verschillen. Dit zorgt er dan ook voor dat mensen verschillend om kunnen gaan met dezelfde situaties.

Lees verder

Je leven moet één groot plan zijn!

Plan je leven planmatig in: een zeer goede tip die op meerdere aspecten in het leven kan werken. Het klinkt uiteraard totaal niet tof, maar je zou je leven een projectmatige aanpak moeten gunnen. Als je iets wil bereiken in welk aspect van het leven dan ook, kan dit een enorme toevoeging zijn.

Lees verder

Lifestyle coaching: mensen op een positieve manier veranderen.

Voor een duurzame lichaamstransformatie en voor resultaat kan coaching essentieel zijn. Wat je in de Gym doet telt, maar wat je de andere 23 uur doet is nog veel belangrijker. Coaching kan ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf haalt, en daadwerkelijk succes behaalt.

Lees verder