Deducated blog

Blog

Lees over ons programma, handige tips en voeding.

Onze topics die wij graag met jullie delen.


Nieuwe pakketten van Deducated

Deducated gaat per direct zijn nieuwe pakketten introduceren. Dit om Personal Training voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Deducated wil iedereen een duurzame lichaamstransformatie kunnen bieden, en dit kan nu. De pakketten zijn afgesteld op iedereen zijn voorkeuren voor training en begeleiding. Deducated slaat met deze pakketten een brug tussen Personal Training en de sportschool!

Lees verder

Is alcohol een dikmaker? Pasen en andere festiviteiten!

Vandaag is het tweede paasdag. Waarschijnlijk heb ook jij weer een lekker weekendje achter de rug, met uitgebreide onbijtjes, bruches, paaseitjes of chocolade paashazen tussendoor. En mischien wel de nodige alcoholhoudende versnaperingen achter de kiezen. Wellicht baal je nu van jezelf en zeg je nooit meer pasen te vieren en nog 1 druppel alcohol aan te raken.

Maar is dit realistisch? Met de kerst heb je dat toch ook geroepen?

Wat wij liever doen, is vertellen hoe je met dit soort situaties om kan gaan, omdat het zeer onwaarschijnlijk is dat je jezelf de komende jaren het terug getrokken leven van een kluizenaar aanmeet. 

Jij wilt toch ook van een vakantie, een etentje of festival kunnen blijven genieten, alleen dan wel met een strak lijf. Wij zeggen dat dit kan.

Lees verder