Begeleiding

Begeleiding

Trainingsschema en voedingsprogramma altijd inzichtelijk.

Makkelijk te downloaden en te gebruiken op elk mobiel apparaat.

Bij Deducated hebben wij een online omgeving waar we onze members naast de face to face trainingen in onze gym optimaal kunnen begeleiden.
Hiervoor hebben we de fitness en voedings App van Virtuagym tot onze beschikking.


Training

Tijdens de trainingen houden de members van elke oefening belangrijke gegevens bij in de app. Bijvoorbeeld hoe vaak en hoe zwaar ze een oefening doen.

Wij verwerken deze informatie en passen de trainingen elke week aan om zo continu progressie te kunnen boeken.

Voeding


De voeding wordt door de members bijgehouden in de food app. Wij kunnen dan zien wat er wordt gegeten, maar ook hoeveel calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten er binnenkomen.

Zo krijgen niet alleen wij heel goed inzicht, maar vooral de members worden heel bewust van de juiste voedingskeuzes voor hun doelstelling.

Wij checken de voeding elke week zodat we het programma steeds weer kloppend kunnen maken.

Metingen

Onze members verzamelen in de app gegevens omtrent de lichaamssamenstelling. Zo voeren ze bijvoorbeeld hun gewicht en omtrekken in.

Deze gegevens vergelijken wij elke week zodat we zien wat er met het lichaam gebeurd. Hierdoor kunnen we snel de voeding en/of de training aanpassen, en blijven de programma’s kloppend zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Community

De community die binnen onze gym ontstaat, kan dankzij Virtuagym ook online vorm worden gegeven. Voor goede resultaten zijn die paar uur in de gym niet genoeg. Wij kunnen de mensen continu bijsturen via de privé berichten sectie in de App.

Daarnaast is het een Facebook achtige omgeving waarin wij, maar ook de klanten berichten kunnen plaatsen en video’s kunnen delen. Zo worden er vaak handige tips, informatie en heerlijke recepten met elkaar gedeeld.

Blog

Lees meer over onze trainingstips, lekkere gerechten en de juiste feiten die je helpen bij het verliezen van gewicht en je een stuk fitter te laten voelen.

Facebook

Bezoek onze Facebook pagina en kom alles over ons te weten en wat wij aan het doen zijn. Stel ons live vragen en deel onze pagina.

Instagram

Bekijk de foto's van onze Gym en neem een kijkje tijdens onze trainingsdagen. Zie foto's van deelnemers die afvallen en werken aan spieropbouw.